6 romantiske tips

De viktigste ingrediensene for å skape romantikk, er kjærlighet og omtanke. Her får du noen små tips.

Tekst: www.siriousbusiness.no

Tid for ømhet
Alle liker å føle at ”noen forstår meg”, så å være oppriktig interessert i hva den andre har på hjertet er en god begynnelse. Fyll stuegulvet med myke puter og pledd, få stearinlysene i fyr og flamme, og la din kjære lene seg tilbake og ta imot.

Kyss, klapp og klem
Det begynner som regel alltid med et kyss. Men når forholdet har satt seg, blir det gjerne mindre klining. Rykk tilbake til start, og virkelig utforsk de pirrene gledene ved å la lepper og tunger møtes igjen og igjen.

Rene motiver
Det er nå en gang sånn at mange av oss ikke får særlig hjertebank blant hybelkaniner og annet snusk. Så overrask kjæresten med nyvasket hjem – kanskje belønningen blir at dine skitneste fantasier blir oppfylt.

Dining and wining
Fiskepinner og pølser kan være praktisk, men er neppe noen fest for ganen. God mat og drikke kan stimulere sansene til å nyte flere goder, så hvorfor ikke eksperimentere litt sammen på kjøkkenet?

Den som venter på noe godt …
Slipp løs noen sommerfugler i magen til din kjære, enten ved å sende lengtende sms’er, søte kjærlighetsmailer eller kanskje et fristende bilde av hva som venter? Ikke spar på komplimentene!

Tegn til kjærlighet
Det trenger ikke være diamanter eller Ferrari for at kjæresten skal sette pris på en gave. Tvert imot kan en gjennomtenkt liten ting formidle det beste budskapet. Nysteikte vaffelhjerter kan falle i smak. Eller kanskje boken hun aldri har hatt tid til å lese med beskjed om at du tar oppvasken hele neste uke.

Unngå turn-offs

  • Ikke sms eller snakk med kollegaer og kompiser under stevnemøtet – de færreste synes den slags trekant er romantisk.
  • Selv om du har brukt mye tid og krefter på å arrangere date’en, forsvinner på en måte hensikten om du insisterer på å klage over hvor slitsomt det har vært.
  • Husk at du skal finne på noe som gleder den andre. Selv om du elsker bordtennis, er det ikke sikkert din kjære blir i stemning av å denge løs på baller.
  • Skrid til verket med edle motiver. Avslutter du med ”neste gang er det min tur”, ender det antakelig med at selv den heteste flamme slukner.
  • Vær beredt. Det nytter ikke å sitte der uvasket i den bombesikre underbuksa og forklare at du hadde jo tenkt å dusje og pynte deg, men rakk det bare ikke.

 


Publisert

i

av

Tags:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: