8 erotiske partytips

Som vertinne i et hvilket som helst selskapelig underliv er det viktig å få gjestene til å føle seg vel.

Demp lyset
Hvis du ikke har dimmer kan du prøve med å dekke til lampene med en sarong, et silketørkle eller lignende. Du kan også kjøpe fargede lyspærer for å skape litt bordellaktig stemning. Stearinlys i mengder på alle rom skaper en sexy og romantisk ramme.

Skru opp varmen
Få gjestene hete med deilig rom temperatur.

Eksotiske frukter
Enkel servering er det beste, for det er jo tross alt ikke middag du har invitert til. Dessuten gjelder det å ikke spise seg stinn. Sushi kan og være et godt alternativ.

Sikker sex
Kondomer i hvert rom er omtenksomt

Sexy drinker
Alkohol gjør stemningen lystigere, men det gjelder å ikke overskjenke gjestene. Server cocktails eller lag en diger punsj. Men sjampis er kanskje det beste.

Musikk
Bakgrunnsmusikk skaper stemning. Brenn en ny cd eller lag en sexparty-playliste og sett den på repeat så verken du eller gjestene trenger å leke DJ.

Kose krok
Puter i hjørnene og ekstra madrasser inviterer til kos, men ikke på badet. Det bør være tilgjengelig for alle.

Selskapsleker
En annerledes klespoker variant kan være å hå en vennskapelig quizo. Svarer du feil er det av med et plagg. Flasketuten peker på og alle de andre barnelekene funker i voksen alder også.

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top