Din villeste fantasi

Smarte tips for å leve ut erotiske drømmer. Få deilige opplevelser.

I fantasien har du kontroll over handlingene. Det har du ikke i virkeligheten, og derfor er det gøy å la fantasien løpe løpsk fordi du aldri vil havne i en ubehagelig situasjon, så fremt du ikke liker det. Du bestemmer jo selv hva du tenker på.

Her får du 6 tips som kan være en god start på deilige opplevelser:

1. Gøy med betroelser

Om du ikke vil dele fantasiene dine med noen, så er det en ærlig sak, men så fremt tankene dine ikke direkte truer kjæresten eller elskeren din, så kan det komme mye gøy ut av sexy betroelser, for eksempel rollespill.

2. Inspirer kjæresten
Drømmer du kanskje om å bli tatt av en skikkelig cowboy eller tarzan-type, kan det godt hende at det inspirerer typen til å leke denne mannstypen med deg. Menn er lett å lede og liker å imponere hvis du gjør det med kvinnelist og ikke sutring. Så ikke le av han, men med han om det ikke funker.

3. Rampestreker?
Fantasier kan berike sexlivet uavhengig om har kjæreste eller ikke, men ikke regn med opphissende stunder hvis du ikke bidrar selv. Gjør som da du var liten: Finn på no sprell enten det er gøyalt eller rampestreker. Utfordre deg selv i stedet for å feige ut.

4. Oppmerksomhet
Tull og tøys litt med kjæresten hver dag, og gni deg mot han eller henne når det klemmes og kysses. Lure smil bygger opp til en god seksuell stemning, og det igjen fører til at det er lettere å slippe seg løs og spille på lage med drømmene.

5. Fantasi skrin
Lag et skrin som du fyller med alt fra erotiske filmer, deilig sexleketøy, maske til øynene og andre små rekvisitter som passer il fantasiene – ikke bare dine, men også kjærestens. Spør hva dere skal leke med i dag, og ta styringen derfra. Du får det ikke bedre en hva du gjør det til selv.

6. Enkelt og greit

Du trenger ikke å leve ut fantasiene dine om du ikke får det til. Det kan holde i massevis å ha filmen på innsiden i sitt eget hode. Du har lov til å drømme om at det er flere i rommet en deg og din kjære når dere holder på. Hva de andre gjør er det du som bestemmer. Ser de bare på, eller deltar de aktivt på lakenet ditt?


Har du en deilig erotisk fantasi? Del den med oss nederst på siden. Du må gjerne være anonym.

 


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: