Enkle sjekketips

Avslappa folk er tiltrekkende. Orgasme før daten er å anbefale.

Spander
Jeg tenker ikke på drinker, selv om det og kan være hyggelig, men by heller på seg sjøl uten å virke selvopptatt. Snobberi og selvhøytydelighet er ikke spesielt sjarmerende.

Vær deg sjæl
En klisjé ja, men … Du er sikkert bra nok i massevis, og prøver du å framstå som noe annet en den du er så blir du på ett eller annet tidspunkt avslørt, eller du vil iallfall fremstå som fake.

Vis guts
Selvsikkerhet er sexy og møter du noen du blir nysgjerrig på om det så er på by’n eller i butikken så inviter på en kaffe eller hva det måtte være. Satser du ikke så vinner du ikke, og hva har du egentlig å tape?

Rett på sak
Direkte og åpne mennesker er befriende å være sammen med, for da slipper man å lure seg i hjæl på hva den andre egentlig mener og tenker. Dette kan sikkert virke vanskelig for enkelte, men prøv det motsatte for en gangs skyld hvis det vante ikke funker.

Solosex
Avslappa folk er tiltrekkende og behagelige å være sammen med, og det beste trikset for å senke skuldrene og for å få renset opp i stressa topplokk er orgasmer. Solosex (på egenhånd) et par ganger i uka, eller før du f.eks. skal ut å treffe folk får fram glimtet i øye dessuten er det jo kjempe deilig.

 


Publisert

i

av

Tags:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: