Fri og fantasifull sex

Tøffe jenter - Marie

Maria (39) fikk sexleketøy og skriftlig advarsel etter å ha hatt sex på jobb.

Månedens forbilde – Maria (39) – ler i dag av advarselen hun fikk av sjefen etter å ha blitt ferska på jobben. Kanskje det er hennes strenge oppdragelse som har gjort at hun har fått så sansen for fri og fantasifull sex?

– Jeg er oppdratt ganske strengt i en religiøs familie. Jeg ble ikke direkte oppdratt etter den kjente ”skyld og skam”-metoden, men oppdragelsen medvirket likevel til et noe anstrengt forhold til egen kropp og seksualitet.

Det er leit at man i kristne kretser ofte får denne typen ”ballast” med seg, men det skal sies at mine foreldre ikke gjorde annet enn det de selv var oppdratt til, stakkars dem!

Selv om jeg onanerte litt i tenårene, turte jeg ikke å ta det helt ut, jeg var faktisk redd for at jeg skulle skade meg selv. Det var kanskje ikke så rart fordi jeg testet ut med et talglys. Og visste knapt nok hvor klitoris befant seg.

Debuten kom så sent som da jeg var atten år, min utkårede ridder var noe så originalt som storebroren til en venninne. Han var grei og jeg var trygg, men opplevelsen var smertefull og blodig, jeg var blyg og hadde ikke peiling på noe som helst.

Jeg kom sent i gang med både utforsking av meg selv og andre. Da jeg endelig klarte å knekke orgasmekoden var jeg langt oppi tyveårene. Man kan si jeg ble opplært av oppmuntrende husmorvenninner og en erfaren, leken elsker jeg hadde på den tiden. For da jeg først kom i gang ville det ingen ende ta!

Vi hadde sex flere ganger i døgnet og det foregikk over alt, hjemme som på jobben … En gang ble vi oppdaget og jeg ble innkalt til samtale og fikk skriftlig advarsel om oppsigelse om det skulle gjenta seg.

Det var jo litt flaut akkurat da, men i dag gir det meg bare en god latter. Vi hadde flysex og masse friluftssex, en lek som gikk ut på at vi skulle innvie alle steder vi var og orgasmene lot seg ikke stoppe.

Men mine erfaringer fra jobbrelaterte sexsaker stopper ikke ved at jeg ble tatt på fersken. Selv om jeg ble introdusert for sexleketøy av mine venninner, klarte jeg ikke å bli helt fortrolig med digre dildoer i alle varianter, jeg foretrakk en penis i natura og det gjør jeg nok fortsatt.

Det var da jeg fikk kjennskap til vibrasjonsegg at jeg syns sexleketøy kunne ha noe for seg. Jeg har i en årrekke arbeidet om natten. Vi er bare to ansatte på en nattevakt, jeg og en sovende assistent som jeg kan vekke viss jeg skulle trenge hjelp. Og det vel egentlig denne assistentens fortjeneste at mitt sexliv fikk enda et løft.

Å arbeide sammen nattestid er litt spesielt, man kommer nærmere hverandre. Mange frustrasjoner og betroelser blir utvekslet i nattens mulm og mørke. Min assistent og jeg hadde arbeidet sammen i mange år og vi hadde et godt arbeidsforhold, men kanskje tettere enn vanlig kollegial tone oss i mellom.

En kveld jeg kom på vakt måtte jeg be assistenten om hjelp pga en senebetennelse jeg var plaget med i høyre arm. Da vi var ferdige og skulle sette oss ned og ta vår nattlige prat styrte han samtalen umiddelbart inn på min senebetennelse og hvordan jeg «ordnet» meg da?!

Jeg lo selvfølgelig litt over den retningen samtalen ble styrt i, men svarte litt betuttet at det gikk jo på et vis, at jeg forsøkte så godt jeg kunne, men at jeg etter klitorisstimulering fikk veldig vondt i den betente armen. Han smilte lurt, men sa ikke noe mer.

Kvelden etter fikk jeg en gave. Da hadde min gode kollega kjøpt et vibrerende egg til meg. Han forklarte hvordan det kunne brukes og at hans kjæreste var kjempefornøyd med egget og deres sexliv var strålende etter hun hadde tatt i bruk dette.

Siden da har vibrerende egg vært min arms «redning» og orgasmene mye kraftigere og lengre. Kjæresten min synes det er storartet og vi har et fantastisk sexliv… Fjernstyrte vibrasjonsegg byr på mye moro både ute og hjemme, både for ham og meg. Som han sier: ”Å ha fjernstyrt kontroll over prinsessen er en fryd.”

Det morsomme med denne lille historien er at det er mange som har kollegial sex på julebord, mens jeg er kanskje den eneste som har fått sexleketøy som gave på jobben.

Man skulle kanskje tro at min kollega var av den brautende, storkjefta typen, men det var han absolutt ikke, han var en meget forsiktig og sjenert mann. Og takket være hans indirekte styring av min kropp, fikk seksuallivet enda et løft i riktig retning.

Jeg må få understreke at selv om jeg selv foretrekker en type sexleketøy fremfor andre er det viktigste at man bruker det man er fortrolig med og som virker. Alle jenter er forskjellige og det finnes ikke noe fasitsvar på hvordan eller hva som virker best. Utforsk, utforsk, utforsk, og slutt aldri å leke!

Nå er jeg blitt en godt voksen dame på snart 40 år, har verdens beste kjæreste, elsker sex og gjør det så ofte jeg kan. Jeg er en lykkelig bruker av sexleketøy, nyter det orgasmiske himmelriket og det har jeg tenkt å fortsette med i lang tid fremover.

God sexhilsen fra Maria

Les flere personlige betroelser om seksualitet her

 

Har du lyst til å være Månedens forbilde? For å få en realistisk forståelse av sex er det viktig at vi lærer av hverandres erfaringer. Om du vil være med på å gi kvinnelig seksualitet et ansikt, er det bare å kontakte meg – Cecilie Kjensli – for en uformell samtale. Som takk får du velge deg et sexleketøy fra nettbutikken.  Send meg en mail med noen linjer om hvem du er nå.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: