Guide for nettsjekking

Trikset med å finne en sengekamerat på nettet handler mye om å holde tonen lett og uanstrengt.

Alle veier fører som sagt til Rom, hvilket betyr at det er mange måter å sjekke på. Det viktigste er ikke at du følger lista til punkt og prikke, men at du har den rette innstillingen.


Vanlig nettsted

Hvis du ikke allerede er medlem av et helt vanlig nettsamfunn, må du selvfølgelig registrere deg et sted. Lag en helt vanlig profil om hvem du er, smil til de nye vennene dine.

Vær uanstrengt
Trikset med å finne en sengekamerat på nettet handler mye om å holde tonen lett og uanstrengt. Du er ikke på jakt etter kjæreste, så ikke oppfør deg som om du er det heller.

Hvem søker du?

Tenk på hvilke signaler du ønsker å sende, og ikke minst, hvem du ønsker å sende dem til. Hvis du ønsker å fange en sexy og hyggelig fyr, så sørg for å være hyggelig og sexy selv, det øker sjansen for at du tiltrekker deg akkurat den typen menn du er ute etter.

Behold spenningen
Menn tenner lett, så du kan godt være forsiktig med sexpraten. Små hint her og der holder lenge, og på denne måten varer jo spenningen mye lengre.

Styr unna
I utgangspunktet er vel de fleste gutter klare for litt uforpliktende sex, hvilket betyr at markedet er stort, men styr unna skal-vi-pule-gutta. Disse har som regel dårlige sosiale antenner.

Test ut litt
Se etter de som byr på seg selv, som virket åpne, og ikke minst sympatiske. Sjekke ut om de ikke bare vil fleipe, men om dere kan snakke om alvorlige ting også. En mann som uanstrengt kan veksle mellom lek og alvor er bra.

Spør rett ut
Unngå de som er for sjenerte. Å forsøke å forføre en sjenert mann kan være en risikosport. Det kan fort bli ganske kleint, dersom man ønsker en fyr som tar litt initiativ. Spør rett ut så er det bare å håpe at man får et ærlig svar. Mange som er åpne på nett kan vise seg å være ganske sjenerte i virkeligheten.

Tid og sted
Sist men ikke minst: Ikke gå for fort fram, men ikke vent for lenge heller. Et par uker med nettflørting skulle holde. På det tidspunktet er dere sannsynligvis begge to ganske gira på å rive fillene av hverandre.

Lykke til!

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top