Guide til vellykket brazilian

Brazilian waxing er smertefullt, men gir et supert resultat. Bør prøves!

Tekst: Karoline Sandborg

Her får du noen smarte tips for brazilian waxing, og morsomme historier fra leserene.

1. På forhånd: Dette bør du gjøre for å forberede deg på voksingen!

Det er viktig at du sparer håret så du har en lengde på ca en halv centimeter. Hvis håret er for kort, får nemlig ikke voksen tak på det. Men du trenger heller ikke overdrive, hvis håret er for langt, lugger det derimot veldig.

2. Under behandlingen: Slik gjøres en brazilian wax!
Du kommer in på et lukket behandlingsrom, og legger deg på ryggen på en benk. Hos noen voksere får du en engangstruse, men det vanligste er å ligge helt bar nedentil. Behandlerne velger selv hvordan de vokser, alle jobber forskjellig for å få best mulig resultat. Noen ber deg sitte og sprike, noen ber deg løfte bena, og andre vil at du selv skal holde kjønnsleppene under behandlingen. Videre er det forskjellige typer varm voks som brukes. Den ene typen dras av med såkalte ”strips”, den andre kan man pelle av med fingrene.

3. Etterpå: Dette bør du gjøre etter at du har tatt en brazilian wax!
Etter at behandlingen er ferdig er det vanlig at behandleren smører på olje for å roe ned huden. Du bør også selv følge opp med å vedlikeholde huden i tiden som kommer, så behandlingen varer lenge og holder seg penest mulig. Bruk mild peeling, og ikke overdriv bruken av såpe i intimområdene. Du kan også bruke sinksalve om kvelden for å lege huden.

Legevakt, rumpehårstraumer og tungetirr. Dette er lesernes egne voksehistorier …

En piffer for sengehalmen
– Etter mange års ekteskap tenkte jeg det var på tide å piffe opp sexlivet litt. Jeg har alltid hatt en klassisk ”husmorbusk,” og aldri en gang vurdert muligheten for å fjerne håret der nede engang, før en venninne av meg anbefalte meg på det varmeste å prøve. Jeg ble superfornøyd med resultatet av voksingen, herregud så fin jeg ble! Mannen min hadde aldri sett meg så bar før, han rett og slett elsket å ta på den nakne huden min. Nå vokser jeg meg hver gang jeg føler jeg trenger den ekstra rampete og deilige følelsen.
Ane, 39

Endte på legevakten
– Jeg vokser meg fast, og har aldri hatt noen allergiske reaksjoner på det. Men en dag hadde behandleren min byttet voks, og da slo plutselig kroppen min full alarm. Jeg fikk et slags allergisk sjokk, jeg så ut som en ribbet kylling med byllepest, og det gjorde sykt vondt. Det endte med at jeg dro på legevakten og satt der bredbeint som en idiot sammen med andre folk som var på dødens rand. En stund virket det som om prikkedøden skulle bli min skjebne, men jeg fikk behandling og heldigvis roet det seg på et par dager.
Susanne, 21

Orale goder
– Før jeg vokset meg, var jeg utrolig skeptisk til brazilian waxing. Jeg tenkte jeg kom til å se ut som en unge, en pornostjerne, eller en kinesisk nakenhund. Men etter å ha gjort det en gang, kommer jeg til å fortsette med det for alltid. Looken er kul, og huden blir så sensitiv. For å være helt ærlig vokser jeg meg fordi jeg elsker å få oralsex når jeg er hårløs. Jeg føler meg kjempesexy og jeg synes det er ekstra deilig å kjenne tunga til kjæresten rett på huden. I tillegg synes han det er deilig å slikke meg når han slipper å hoste hårballer etterpå.
Liv-Merethe, 29

Rumpehån
– Jeg skulle spandere en Brazilian wax behandling på meg selv for en stund siden, og prøvde en splitter ny salong. Jeg gledet meg til å få styr på buskvekstene, men uheldigvis viste det seg at vokseren ikke delte samme glede. Det viste seg faktisk at hun var en var en uproff kjerring. Hun kommenterte hårveksten min under hele behandlingen og sa ting som ”fy søren så stive hår du har!” Nok fikk jeg endelig da jeg skulle snu rumpa til for å bli vokset bak. Terapeuten ble bare stående og måpe. Til slutt ropte hun ”herregud så mye hår du har i rumpa!” og rumpehåret mitt ble det siste behandleren og salongen så av meg. Sånn går det ikke an å oppføre seg!
Silje, 37


Publisert

i

av

Tags:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: