Hvite sex-løgner

Det er kanskje ikke alle spørsmål man ønsker å svare sant på …

Vi juger så det griner om affærene våre, men er det så rart hvis kjæresten graver og spør om hva som skjedde før han/hun kom inn i bildet? Her får du noen alternative svar hvis vedkommende skulle være så dum å måtte spørre om …

… Hvor mange har du hatt sex med, egentlig?

Oppriktighet avhenger helt av hvem du er sammen med. Tåler typen en støyt eller er dama di hårsår? Det er lov til å dra en hvit løgn i senga, for ellers kan det ende i en katastrofe. Noen syns 50 stykker er mange, mens andre syns 200 er i overkant, og så har du jo de som mener at 50 er for lite. Få eller mange er altså opp til en hver.

Om dere er tøffe i trynet begge to, så kan du si det som det er, men er han hårsår, vill jeg vært litt forsiktig. Husk at de som har hatt sex med mange har gjort det fordi de har hatt muligheten, men det tilhører fortida og er historie. Du kan jo si at du ikke har lyst til å si det, før du f.eks innrømmer at det bare er fem, og ber han om en liste med navn, ja da har har du fått en psyko i senga.

Det er mange som skammer seg over hvor mange de har hatt sex med, men etter noen drinker så puler de videre likevel. Noen driter i antall, mens andre er veldig opptatt av det, og er kjæresten din sjalu og mistenksom, så vil et ærlig svar slå tilbake på deg.

Spørsmålet blir så da: Skal man være sammen med noen man ikke kan være ærlig mot? Selv om kjæresten har pult mindre enn deg og ikke er den deiligste du har hatt sex med, så kan dere ha det bra fordi om utgangspunktet ikke er håpløst. Du kan jo bare dressere vedkommende, og gi opplæring i din nytelse uten at du virker for selvopptatt så klart. Dette er er forøvrig noe jeg anbefaler spesielt jenter å gjøre, og gutta elsker å ta litt seksuell regi.

… Har du hatt bedre sex med andre enn meg?

Hvis dere passer dårlig sammen seksuelt og kjæresten i tillegg er frekk nok til å spørre om dette er det beste du har opplevd, så gjør det slutt, eller jekk han/hun ned et par hakk. Det får da være måte på hvor selvgod man kan være.

Det å finne en deilig elsker er som å finne en god dansepartner: Det handler om samspill og rytme.

Om han er deilig, men ikke den deiligste du har hatt, så kan du f. eks. si: «Det er vanskelig å svare på. Det er digg med deg og det har vært godt med andre, men jeg hadde ikke vært her med deg om ikke likte det».

… Er det noe spesielt du tenner på som jeg ikke vet om?

Om det ikke er for drøyt kan du hviske det inn i øret til kjæresten, eller se han rett inn i øynene og svar bestemt for å sette han/henne på plass. Men hvis du liker hardcore sado-masochistisk sex og ikke vet om partneren din gjør det samme, bør du være litt forsiktig. Du kan være litt sleip og sette på en film om temaet, f. eks. Basic Instincts, og snike det inn bakveien, også følger du med på reaksjonene før du tester ut om det funker for dere.

Ofte er kjærester med på mer enn du tror, fordi de legger sin egen sjenanse over på kjæresten. Du bør begynne i det små. En liten blindfold eller maske kan være nok. Ikke smell til med alt på en gang, men ta små skritt. Det er ufattelig hva du kan få folk med på om du er litt utspekulert. Men ikke ta opp sånne ting når du er sur. En flaske champagne og en blindfold fungerer garantert bedre enn surmaget kritikk.

… Har du noen spennende fantasier, da?

Får du spørsmål om dette, kan du snu på det og spørre hva han/hun fantaserer om. Du kan f.eks si: «Du først! Siden du spør, så må du gi litt først før du får noe tilbake».

I fantasiene våre så har vi jo alle full kontroll, noe vi ikke har i virkeligheten. Og er du trygg på vedkommende så kan du si at du har tenkt på noe, men at du ikke tror du ville ha tort å gjøre det på ordentlig.

Dersom kjæresten din får vite at du tidligere har gjort villere ting enn det dere gjør sammen, så kan du si til at dere selvfølgelig kan teste ut det samme en gang, om begge føler for det. Er man sammen med noen og har det bra, så har man gjerne et langt liv foran seg. Man trenger vel ikke å stresse og svi av alt på en gang?


Publisert

i

av

Tags:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: