Orgasme på trening

– Jeg vet hvilken øvelse i studioet som kan føre til orgasme.

Hei Cecilie ,

Så i intervjuet ditt med Kari Jaquesson at du lurte på hvilken øvelse i studioet som kan føre til orgasme. Det vet jeg, men jeg må advare dere før jeg gir dere svaret: Dette vil ikke guttene våre vite. Samboeren min liker i hvert fall ikke tanken … på at jeg kommer foran 20 svette bole-karer … men det gjøre jeg 😉

Øvelsen er en mageøvelse i ett multiapparat, hvor du henger med vekten på albuene og løfter bena foran deg, enten strake eller med bøyde knær. Det tar nedre del av magen. Apparatet kan også brukes til såkalte kroppshevninger. Funker for meg i alle fall.

Jeg har ikke klart og kartlegge om jeg kommer fordi bevegelsen stimulerer klitoris eller om det faktisk er underlivsmuskulaturen som gjør sitt. Jeg tror egentlig det siste da orgasmen føles annerledes enn ved stimulering av klitorisen.

Jeg får ikke samme virkningen av noen andre øvelser, heller
ikke hvor man ligger på ryggen og løfter bena selv om dette vist nok er en øvelse som går på tilsvarende muskulatur.

Hilsen Heidi.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: