Sexvettreglene

Nettsex

Nettvettregler du bør få med deg før du stuper til sengs med en fremmed som du har møtt via Internett.

Tekst: Caroline Korsvoll og Cecilie Kjensli

Hore eller Madonna
Registrer deg under flere profiler. En litt vampete og en forsiktig. Kanskje du får svar fra de samme på begge, eller kanskje ikke? Vær så ærlig som du kan så fører du verken deg selv eller den andre bak lyset. Da blir det heller ikke så pinlig å møtes.

Tålmodighet
Du trenger ikke å slå til på den første beileren du kommer i kontakt med.

Alltid beredt
Har du Internett tilgang på jobben kan du være online hele arbeidsdagen. Følg med på trafikken og lær deg rushtidene for bedre fiskelykke.

Føre var
Møt hverandre på et offentlig sted inntil du føler deg trygg. Hotell kan være både spennende og trygt. Husk også at man enkelt kan spore opp både telefonnummer om mailadresse hvis du spiller med for åpne kort.

Rett i koppen
Ikke kast bort helgene på  usikre dater. Ta heller en rask kaffe i lunsjen, eller etter jobb med den eventuelle nye sengevennen. Du merker fort om du vil treffe vedkommende igjen.

Retrett
Møt opp på avtalen eller gi beskjed om at du ikke kommer på forhånd. Tenk om det var deg selv som ventet på noen som aldri dukket opp. Avtal på forhånd at det er helt greit å takke pent for seg om det ikke oppstår noen tenning, og gjør det gjerne raskt, vennlig og bestemt.

Blinkskudd
Det er ikke flaut å være på nett så fremt du ikke er utro mot noen, så hvorfor ikke legge ut et bilde? Utseende har selvfølgelig til en viss grad noe å si, og man blir jo nysgjerrig på hvordan den andre ser ut.

Ikke så kresen
Hvis du bare er ute etter et nummer er ikke utseende så viktig så fremt du ikke møter et monster. Du skal jo bare ha litt spenning og morro og da holder det med et frekt sinn og glimt i øyet.

Treff tider
Trafikken varierer, og hvis du er ute etter en gift mann er det mest
sannsynlig at du møter han på morgenkvisten når han logger seg på fra arbeidsplassen. Single finner du hele døgnet, men særlig på kveldstid og i helgene.

Ledig eller opptatt
Hvis du bare har lyst på litt morro og ikke ute etter en kjæreste spiller det ingen rolle om daten din er opptatt eller ikke. Er du selv gift bør du holde deg til de i samme situasjon, for de ønsker i likhet med deg kun uforpliktende sex. Hvis du er på utkikk etter en mulig partner bør du ligge unna gifte menn og kvinner. De forlater nemlig veldig sjeldent sine bedre halvdeler.

Følg magefølelsen
Det er aldri for sent å snu. Ha hodet på plass, selv om det kan være
vanskelig, så blir du ikke med på noe du angrer på.

Etter den søte kløe
Handlinger har uante konsekvenser. Graviditet kjønnsykdommer og andre ulumskheter for å neven noen. Bruk alltid kondom.

Les også: Sexytime på nett


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: