Trygg og sikker munnsex

Her får du praktiske tips for å gi og motta noe av det beste i verden.

Tekst: Maren Kristiane Solli

Hygiene er viktig for begge parter. For den som mottar munnsex kan bekymrede tanker rundt lukt og smak ødelegge hele opplevelsen, men glem bekymringene. Kjønnslukter er opphissende så fremt hygienen er god.

For den som gir munnsex er det også viktig at du er renslig, naturlig nok. Om det er komfortabelt å gi, vil vedkommende med glede gi deg mye mer.

Her får du noen praktiske tips for å gi og motta noe det beste som finnes, nemlig blow-jobs

God hygiene
Kommer du rett fra dusjen, er du mer enn ren nok. Det kan være en ide å styre unna de håndklærne som loer mest etterpå.

Hårstubber
Jenter som barberer seg bør tenke på at skarpe hårstubber kan irritere ansiktet kraftig, så nybarbert eller en mer naturlig frisyre er å foretrekke.

Følsom hud
Den som gir bør huske  på at sjeggstubber, etterbarberingsvann, sminke og andre produkter vi putter i ansiktet kan bli for voldsomt for den følsomme huden der nede.

Slikkelapp
Vil du være på den sikre siden, bruk en slikkelapp – tynn plastfilm – som legges imellom ved oralsex. Smør lappen/plastfolien med glidemiddel på den siden som vender mot kjønnsorganet.

Kondom og hansker
Skal du bruke fingre på henne og deretter på deg selv er engangshansker en mulighet. Bruk kondomer på leketøy om det skal brukes av flere enn en, og bytt kondom for hver person.

Smittefare
Faren for å bli smittet av kjønnsykdommer ved slikking er mindre enn ved samleie, men fremdeles til stede. Munnherpes kan smitte til kjønnsorganene. Klamydia og gonoré kan sitte i halsen, og slik smitte ved oralsex. Har man små rifter, kan HIV også smitte ved slikking.

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top