Trygg og sikker munnsex

Her får du praktiske tips for å gi og motta noe av det beste i verden.

Tekst: Maren Kristiane Solli

Hygiene er viktig for begge parter. For den som mottar munnsex kan bekymrede tanker rundt lukt og smak ødelegge hele opplevelsen, men glem bekymringene. Kjønnslukter er opphissende så fremt hygienen er god.

For den som gir munnsex er det også viktig at du er renslig, naturlig nok. Om det er komfortabelt å gi, vil vedkommende med glede gi deg mye mer.

Her får du noen praktiske tips for å gi og motta noe det beste som finnes, nemlig blow-jobs

God hygiene
Kommer du rett fra dusjen, er du mer enn ren nok. Det kan være en ide å styre unna de håndklærne som loer mest etterpå.

Hårstubber
Jenter som barberer seg bør tenke på at skarpe hårstubber kan irritere ansiktet kraftig, så nybarbert eller en mer naturlig frisyre er å foretrekke.

Følsom hud
Den som gir bør huske  på at sjeggstubber, etterbarberingsvann, sminke og andre produkter vi putter i ansiktet kan bli for voldsomt for den følsomme huden der nede.

Slikkelapp
Vil du være på den sikre siden, bruk en slikkelapp – tynn plastfilm – som legges imellom ved oralsex. Smør lappen/plastfolien med glidemiddel på den siden som vender mot kjønnsorganet.

Kondom og hansker
Skal du bruke fingre på henne og deretter på deg selv er engangshansker en mulighet. Bruk kondomer på leketøy om det skal brukes av flere enn en, og bytt kondom for hver person.

Smittefare
Faren for å bli smittet av kjønnsykdommer ved slikking er mindre enn ved samleie, men fremdeles til stede. Munnherpes kan smitte til kjønnsorganene. Klamydia og gonoré kan sitte i halsen, og slik smitte ved oralsex. Har man små rifter, kan HIV også smitte ved slikking.


Publisert

i

av

Tags:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: