Vibrator ABC

Vibrator ABC

Nyttig kunnskap for å finne en deilig sengevenn. Få en kjapp innføring i vibratikkens verden.

Hva skal jeg velge, kan jeg bli avhengig og hvordan holder jeg sex-dingsen ren? Før du går til anskaffelse av en vibrator er det godt med litt nyttig kunnskap.

Jenter som bruker vibrator – alene eller i forhold – har et mere aktivt sexliv enn de som ikke gjør det. Gode vibrasjoner virker motiverende for orgasmene er aldri langt unna.

Klikk her for å kjøpe en god vibrator i Cecilie’s nettbutikk

Fordelene er mange:

 • Du kommer når du selv vil, og det er enkelt å få flere.
 • Orgasmene blir mye sterkere.
 • Det kjennes godt ut for klitoris, deilig mot g-punktet og kiler herlig i rompa.
 • Vibrator er deilig å bruke alene, og helt supert i sammen med kjæresten.
 • Du kommer hver gang uten at den andre må å slite med fingre eller tunge for å gjøre deg tilfreds.
 • En kjapp en, blir en kjapp en for begge.
 • Jo flere orgasmer du får, dess mer vil kroppen din ha, og vibrator er den kjappeste løsningen for å oppnå målet

Men hva skal jeg velge?

Det er med vibratorer som det er med sko og vesker: Noen er til hverdags, og andre til fest. Vibratorer kommer i mange forskjellige størrelser, former, styrker, og farger. Å finne fram til en favoritt gjør du best ved å prøve deg fram, og kanskje må du prøve litt forskjellige før du finner en favoritt.

Som førstegangsvelger er det et par ting du bør tenke på:

 • Ønsker du innvendig eller utvendig behandling?
 • Eller kanskje begge deler?
 • Skal du bruke utstyret hjemme eller på reise?
 • Utseende, form og farge er også viktig.

Vibrator eller dildo?

Som regel omtales alle seksuelle remedier som dildoer, hvilket i de fleste tilfeller ikke stemmer, selv om de ofte kan ligne på hverandre. Forskjellen er ganske enkel å forklare:

En vibrator har motor, og med sine vibrasjoner gir den deg lett orgasmer. Den kommer i flere varianter og former. Noen er til klitoris. Andre for vagina. Og så har du de som stimulerer begge deler.

En dildo er en enkel stav til innvendig bruk for vagina og/eller rompa. Den har ingen vibrasjoner, og må manøvreres på egen hånd.

Tre hovedtyper

Vibratorer kan være batteridrevne, oppladbare og elektriske. Myke eller harde, vibbrerende og pulserende. Til klitoris, eller for g-punktet, og noen er alt på en gang og i tillegg vanntette. Behandler du vibratoren din pent, holder den i mange år.

Klikk her for å kjøpe en god vibrator i Cecilie’s nettbutikk

Kan jeg bli avhengig?

Du blir ikke avhengig av vibratoren for å oppnå orgasmer, og du skader ikke nervetrådene som ender i klitoris eller i penis. Du kan selvfølgelig bli nummen, men dette vil gå fort over. Er du sår eller øm i skrittet sier det seg selv at det er best å ta det med ro.

Men bruker du vibrator hver gang kan det tenkes at klitoris venner seg til kraftigere behandling, så det kan være lurt å variere og bli kjent med alle måter å få orgasme på som ved bruk av hender, tunge, og mannens edlere del. Men får du det ikke til på noe annet vis, er det bare å kjøre på. Vibrator skader ikke kjønnsorganet ditt.

Rengjøring, oppbevaring og vedlikehold

Intimutstyr vaskes på samme måte som underlivet, med mild såpe og vann. Gjerne med en klut, og pass på at det ikke kommer vann i batterikassa hvis vibratoren ikke er vanntett.

NB! Styr unna spesial rensemiddel for vibratorer, som bør holdes langt unna vagina. ”Vibratorrens” ødelegger den naturlige bakteriefloraen i underlivet og kan føre til soppinfeksjon og kløe.

Det er med vibrator som med blomster og snille barn. De krever vedlikehold og godt stell. Slenger du f.eks utstyret ut av senga i stedet for å legge det pent på gulvet etter bruk, vil det på sikt gå fortere i stykker.

Har du barn er et godt tips å legge utstyret i høyden, eller i strømper i undertøysskuffen. Skulle du bli oppdaget er det beste å late som ingen ting. Si den er mammas, for større jenter, noe som sikkert er rart nå, men som dere kan snakke om senere hvis de vil.

Ta like godt vare på vibratoren din som om det skulle være brillene dine.

 

Klikk her for å kjøpe en god vibrator i Cecilie’s nettbutikk

 


Publisert

i

av

Tags:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: