3 menn om faking

Vi trenger ikke å fake. Gutta forventer ikke orgasme på one-night-stand.

Tekst: Karoline Sandborg

Fakerer overdriver og kommer usannsynlig fort, og orgasme er ikke nødvendigvis målet for vellykket sex. Cpunktet.no har snakket med 3 menn om deres forventinger til kvinnelige orgasmer. Ekte eller ei.


Mads Larsen (33) forfatter:


Tror du noen har faket orgasme for deg?
– En gang hadde jeg en venninne som innrømte at hun hadde faket. Det var til gjengjeld utrolig vakkert da hun til slutt fikk sin første orgasme med meg.
– Uerfarne jenter vil kanskje ikke føle seg trygg nok til å slippe seg løs og få orgasme på en one-night. Men kommer ikke dama er det mest sannsynligvis fordi mannen ikke aner hva han skal gjøre for å få henne til å komme.

Har det noen betydning om hun ikke kommer?

– Jeg prøver alltid å gjøre mitt aller beste for å få dama til å komme, men jeg føler meg ikke som mindre mann om hun ikke får orgasme.

– Selv er jeg er tung på avtrekkeren. Jeg skulle ønske at jeg fikk orgasme mye lettere, det skal faktisk mye til før jeg kommer. Deilige orgasmer er fantastisk, men jeg kan fint synes sexen er god, selv om jeg ikke kommer.

Hvordan reagerer jentene om det ikke går for deg?
– Det er typisk at jenter får noia, og tenker: ”Shit, burde ikke du få orgasme? Tenner du ikke nok på meg?  Men min manglende orgasme har ingenting med tenning å gjøre. Jeg definerer ikke god sex som kun en god orgasme.


Even Bakke (27):

Tror du det er vanskelig for damer å få orgasme på en
one-night?

– Ja, med min erfaring og etter hva jeg har hørt hva de har sagt selv må damer kunne slappe helt av for å kunne få orgasme. Det er kanskje ikke så lett med en person de ikke kjenner.

– For meg er det ikke vanskelig å komme. Det må i så fall være om jeg er usannsynlig drita – noe jeg nå og da er – men stort sett går det greit. Jeg har et veldig avslappet forhold til sex, det hjelper jo det og.

Har du opplevd at noen faker?

– Jeg har aldri blitt fortalt av en dame at hun har faket, men det er lett å avsløre faking om hun skriker bare jeg tar på henne. Det blir bare latterlig.

– Fakere overdriver ofte, og kommer usannsynlig fort. Man kan merke det på hele dama når hun faktisk kommer. Det starter lenge før selve orgasmen inntreffer, hun beveger kroppen mer, puster dypere og blir våtere.

Er det viktig for deg å gi dama orgasme?
– For meg er viktigste at begge får maksimalt ut av sex, men det må ikke bety orgasme. Men må jeg si nei eller ja så svarer jeg ja, det er viktig å gi damen orgasme. Og det er forresten noe jeg er jævlig god på. Men jeg føler ikke prestasjonsangst for å gi en dame orgasme, men det er jo selvfølgelig ofte et mål.

Hvordan oppleves det hvis hun ikke kommer?
– Det kommer an på situasjonen. Er det en kjappis er det jo ikke orgasme man søker, og på et one-night stand gir jeg kanskje fullstendig faen i om dama kommer eller ikke.

– Om man prøver å få en dame til å komme og feiler, hører man ofte «det gjør ingenting», «i dag klarer jeg ikke å komme» eller «det er ikke din feil.» Jeg tror kanskje at de fleste damer føler seg litt såret, men velger å ikke si dette til sin partner i frykt for å såre ham.


3. Gaute Jæger (28):

Tror du noen har faket orgasme for deg?
– Det har aldri skjedd. Eller kanskje jeg bare har fortrengt det.

Hvorfor får jenter sjeldent orgasme ved tilfeldig sex?
– Som regel er mannen rikelig beruset. Det betyr at dama kan kose seg med en kar som lukter sigg, øl, kebab og som har null koordinasjonsevne med tunga og redusert kontroll nedentil. Regner med det kan være en faktor.

Har du noen gang følt prestasjonsangst for å gi dama orgasme?
– Da jeg var yngre ga jeg lettere faen, men nå kan jeg vel føle en trang til å fullføre akten for det motsatte kjønn. Det er viktig å gi dama orgasme. Blir dama fornøyd blir jeg fornøyd. Giverglede heter det visst. Hennes ord er min lov! He-he.

Har du en kommentar til saken? Si din mening nederst på siden.

 


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: