Analsex for viderekommende

Analsex

Analsex er ikke for nybegynnere. Men med erfaring er det en seksuell delikatesse.

– Hvorfor er det mye lettere å få orgasme når man får’n i rumpa, enn vanlig, Cecilie? smalt det fra den småbrisende forloveren på utrikningslaget.

Jentegjengen satt samla rundt bordet som var overfylt av erotiske godsaker, så at praten handla om sex var kanskje ikke så rart. Men at jenta åpenhjertelig ga utrykk for at hun likte denne seksuelle varianten godt, kom nok litt overraskende på gjengen, men hun var ikke alene. Flere i selskapet nikket samtykkende, og så spørrende tilbake på meg.

– Nei, æsj. Det gjør vondt, kom det fra jenta på andre enden av bordet. Kjæresten min har prøvd mange ganger, men jeg synes det kjennes helt for jævlig ut. Jeg har i utgangspunktet ikke noe i mot det, men jeg klarer det bare ikke.

– Men da gjør dere det feil! mente forloveren. Sant det er deilig hvis man tar det med ro og gjør det riktig?

– Jo det er det, gliste jeg tilbake.

Men analsex – eller skal vi heller kalle det spesialsex – er en egen gren. Gutta kan ikke bare humpe i vei som vanlig. Det er derfor jeg kaller det spesialsex fordi det er for erfarne folk, for par som kjenner og stoler på hverandre godt. Dessuten høres ordet spesialsex bedre ut en det opprinnelige som mange bare forbinder med noe ekkelt, men det trenger ikke å være det.

Jenta som hadde gitt utrykk for at hu ikke digga det fulgte spent med. Fortell, fortell, lyste det ut av øynene på ikke bare henne, men også på de som forholdt seg tause. Jeg fortsatte med å fortelle om min første spesialsex opplevelse, som ikke akkurat var helt frivillig.

Da en fyr jeg var sammen med for mange år siden og jeg lå og hadde oss, fikk jeg hele stasen oppi ra-ta-ta ved feiltakelse. Det handla bare om én eneste feil avkjørsel, men det var nok til at jeg nesten mista pusten av smerte før jeg begynte å hylgrine. Det kjentes rett og slett ut som om noen hadde fyrt av en kinaputt i rumpa, noe som førte til at jeg var ute av drift resten av kvelden.

Brent barn skyr som sagt ilden, men uhellet skremte meg heldigvis ikke til å avstå fra senere eksperimentering. Jeg leste meg opp på tema, og skjønte fort at man ikke trenger å ta hele stasen inn og langt oppi, for å oppleve den intense og deilige feelinga. Men om man ønsker å gå hele veien så lar det seg fint gjøre, hvis man som sagt går fram på riktig måte.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: