Orgasmejuks avsløres!

Rutinerte kjærester avslører deg om du faker orgasmen – på smaken …

– Hvordan kan du vite at dama di ikke faker? Spurte jeg brudgommen på utdrikningslaget her forleden.

– Jeg kjenner det på smaken, svarte han.

Jeg mente ikke å insinuere at dama hans feika orgasmene, men spørsmålet var en del av kryssforhøret til den kommende ektemannen, for å finne ut av hva han visste om kvinnekroppen.

Og svaret kom overraskende på. Det fikk meg til å tenke: Vi kan altså bli avslørt selv om vi er aldri så gode skuespillere. Så det er bakdelen ved å ha en dreven type, eller dame for den sags skyld, mellom bena. Ja, det hadde jeg ikke tenkt på før, at vi faktisk smaker annerledes når vi kommer!

Nå mener selvfølgelig ikke jeg at det å fake orgasmer er bra. Tvert i mot, men det skjer, og jeg tør banne på at det skjer oftere en hva gutta tror.

Det er ikke guttas feil at vi faker. Det ansvaret må vi jenter ta selv. Greit nok at typen kanskje er klønete og at det derfor ikke går, men orgasmer er ikke noe man får. Det er noe man oppnår – i sammen. Og viss dama ikke veit hva som skal til, er det jaggu ikke enkelt for den man ligger med heller.

Den kvinnelige orgasmen er ikke så komplisert på egenhånd. Med litt drahjelp fra en vibrator eller kjappe fingre, er det ikke mange sekundene som skal til på en kåt dag. Det kan gå like fort for oss damer som for dere menn, men da på egenhånd, vel og merke.

Komplikasjoner oppstår først når man får selskap i senga. Som ung hadde jeg f.eks super-snøring på mine egne orgasmer, men det skjedde ingen ting når jeg lå med gutta til å begynne med.

Det var deilig og spennende, men ikke noe mer, og det var først etter at jeg fikk dreisen på opplegget at jeg skjønte at jeg måtte ta styringa for å komme i mål. I mellomtiden ble det en del faking.

Selvfølgelig har jeg feika, men det var før, og ikke nå. Og jeg sier selvfølgelig, for hver gang jeg ber jenter på utrikningslag om å rekke hånda i været om de noen gang har gjort det, er det bare mindretallet som ikke gjør det.

Det blir litt som å stjæle godteri i butikken. Alle har vel naska noe en eller annen gang, og det samme gjelder for jenter som har juksa med orgasmene. Faking har på en måte blitt en naturlig del av sekslivet for mange, og vi kan le av det i tillegg.

Så hvorfor gjør vi det da? Jeg tror ikke vi gjør det for å gjøre gutta happy, men heller fordi vi føler oss dumme. Dumme og klønete fordi vi ikke får det til, og når vi blir stressa går det i hvertfall ikke.

Men klart vi får det til! Vi klarer jo å trikse fram de deiligste orgasmer alene, når ingen ser oss, så vi må bare overføre dette til den vi ligger med. Vi må gi faen i skammen, for det er skammen om å ta seg på tissen som står i veien.

Man må ta på tissen, eller gnikke og gnukke for å få orgasme. Bare det faktumet at vi jenter ikke har ett eneste slengord for denne høyst så private virksomheten sier mye om vår sjenanse, og vi har mye å lære av gutta her.

Da jeg var fjortis på Oslo’s østkant var det en periode hvor gutta omtrent ikke snakka om noe annet en ronking. Om hvor ofte og hvordan de gjorde det. De bare gleda seg til å komme hjem fra skolen hver dag, og det var toppen hvis mutter?n hadde stekt vafler. Ingen ting var så digg som en varm vaffel med smør på i hånda mens de dro?n.

Jeg kødder ikke. Gutta var sånn. ”Har’u dratt’n i dag?” Spurte de når vi møttes etter skoletid. ”Hvor mange ganger da?” Men når de lurte på om jeg hadde ”gnidd’a” ble jeg alltid svett. Jenter snakka jo ikke om det! Vi hadde jo som sagt ikke ordene heller.

Tilbake til feikinga. Det kan være en grei løsning å ta en spansk en hvis man plutselig befinner seg i en fremmed seng og bare vil ha det overtått. Hvis det er en one-night-miss, og det neppe blir noen gjentakelse.

Når det gjelder kjærester er det ikke særlig lurt. For det første er det ingen selvfølge at vi kommer hver eneste gang, for orgasmene avhenger av dagsformen, hvor deilig kjæreste man har og hvor mye man bidrar sjøl.

Den viktigste grunnen til ikke å lure kjæresten er at man i lengden bli frustrert og lei seg av det.

En jente spurte meg en gang om råd for hvordan hun kunne slutte med det. I fem år hadde hun holdt seg selv og kjæresten for narr, og hun holdt på å bli sprø av den samme fake-forestillingen tre ganger i uka.

Så hva gjør du da? Du forteller sannheten. Selv om du føler deg aldri så teit. Det er mye bedre å føle seg dust enn å gå glipp av de deiligste opplevelsene. En annen løsning kan selvfølgelig være å bytte ut typen, og starte på nytt, men den prisen blir for høy å betale hvis man er oppriktig glad i vennen sin.

Men hva om han blir sinna og går fra meg da? Vel, det er en sjanse å ta, men fine fyrer gjør vel ikke det?


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: