Sugetipsene funker!

Sugetips

Hilde turte ikke å suge kjæresten sin, men det var før hun hadde lest tipsene.

Denne mailen lå i inboxen min her forleden, og er et eksempel på at enkel og direkte veiledning kan gjøre underverker for den seksuelle selvtilliten.

– Tusen takk kjære Cecilie for den mailen du sendte meg for et år siden som gikk ut på sugetips. Min daværende  kjæreste var så ivrig på at jeg skulle suge han, men det fristet lite for min del. Forholdet tok slutt, og om det var pga suginga eller den manglende sådan, det  aner jeg ikke, men heldigvis kan jeg i ettertid si …

Du spurte meg den gangen hvorfor jeg ikke ville suge han, og jeg har kommet fram til at det var fordi  han maste så innmari om det. 

Og nå kommer  jeg til hele poenget mitt:

Jeg leste de 12 tipsene dine opp og ned og hit og dit, og nå kan jeg si at jeg virkelig har fått smaken på det. Jeg har nå fått prøvd ut tipsene dine på opptil flere, og jeg liker det virkelig!!! Det hadde jeg ALDRI trodd at jeg skulle si 🙂

Så massevis av takk og takk for inspirasjon!!!
Klem fra Hilde 🙂

Les «12 gode sugetips» her


Publisert

i

av

Tags:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: