Geniale Delight – vibrator

Helt herlig! Delight (fun Factory) lades og oppbevares i samme etui.

Europas største sexleketøyprodusent – Fun Factory – har igjen skapt en liten sensasjon. Delight er ikke bare stilig å se på, men utrolig god å bruke. Dirk Bauer – sjefen sjøl på Fun Factory – viste meg denne vibratoren allerede i 2006 som prototype, så denne har jeg ventet lenge på.

Delight har vunnet stor internasjonal designkonkurranse. Les her.

Delight stimulerer både G-punktet og klitoris i en og samme vending, og etter bruk legger du den bare tilbake i etuiet sitt som passer på og lader den til neste gang den søte kløen oppstår. Ganske genialt, ikke sant!?

Klikk og kjøp vibratoren ”Delight” fra Fun Factory her.

Smart tenkt! Delight pleaser både G-punktet og klitoris. Lades og oppbevares i eget etui.

Smart tenkt

Fasongen til Delight er ikke bare inspirert av den kvinnelige anatomien, men også etter hvordan vi masturberer. S-figuren er laget så vi enkelt kan vippe den inn mot G-punktsområdet, mens den lille forhøyningen nederst i svingen vil treffe klitoris. Og med pekefingeren i løkken er det bare å rugge hånden fram og tilbake. Om klitoris ikke treffer den lille forhøyningen i svingen så gjør ikke det noe. Hele håndtake vibrerer deilig. Klem det mot venusberget.

Orgasmetips!

Varm opp ved å holde tuppen mot kitoris. Når du kjenner at det er like før du kommer så vipper du den inn i vagina. Knip med rompeballene, og dra Delight oppover mot magen så den lille bulken treffer kitoris. Gjør den ikke det, så er det ikke så farlig. Du får massiv stimuli uansett.

Delight er deilig og diskret. Vibrerer og pulserer med stillegående vibrasjoner.

Forleng orgasmen ved å slappe helt av når den er like rundt hjørnet, og napp-napp-napp i Delight så den pleaser G-punktet. Dra til skikkelig, for det er ufattelig hva vi tåler av press når vi er i det mest opphissende stadiet. Og ikke glem at øvelse gjør mester.

Vibrerer kraftig

I likhet med alle Fun Factory vibratorer som både vibrerer og pulserer, juster du hestekreftene med tommelen ved å holde pluss- eller minusknappen nede. Delight har mye å gå på. Den vibrerer kraftig om du vil.

For å slå over til en av de tre forskjellige pulserings programmene, setter du hastigheten på maks, og holder plussknappen inne i to sekunder. Hold kappen nede litt til, og den skifter program igjen. Ganske så enkelt vil jeg si.

Enkel å bruke. Pluss eller minus for å tilpasse styrken og vibrasjonsprogrammet.

Omtenksomt

En vibrator er jo en høyst personlige ting, og det som er så fint med Delight er at den ikke bare oppbevares men også lades i etuiet sitt, på samme måte som en mobiltelefon. Det er bare å stikke ledningen direkte i etuiet, og nappe den ut når du skal på tur. Veldig praktisk og omtenksomt. Og siden batteriet er integrert i selve vibratoren, gir den fra seg minimalt med lyd.

Delight er laget både av silikon og plast -100% hudvennlig selvfølgelig – og har ingen skarpe kanter eller overganger, og det er ikke tilfeldig.

Du kan og få Delight i sort og hvit.

Sexleketøy workshop

For ett par år siden samlet Fun Factory noen av de ledende sexleketøyekspertene i Europa og USA til en work-shop i Barcelona, hvor vi diskuterte for og i mot samtlige saker som finnes på markedet, og skarpe kanter ble poengtert at ikke bare er ubehagelig, men og uhygienisk. Vi var nemlig alle skuffet over serien ”Play” fra Durex som tilsynelatende ser bra ut, men ikke holder mål.

Det er derfor jeg er så glad i gjengen på Fun Factory med Dirk Bauer i spissen, som hele tiden streber etter å være best i klassen. Med deilige Delight har de nok en gang bevist at de forstår den kvinnelige seksualiteten, og at vi trenger fine og behagelige vibratorer når vi skal ha det som best.
Klikk og kjøp vibratoren ”Delight” fra Fun Factory her.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: