Kunsten å slikke damer

Caroline

Caroline fikk ny respekt for gutta etter å ha slikket en dame.

Tekst: Caroline Andersen – www.carolineandersen.no

Første gang jeg slikket en jente, fikk jeg en helt ny respekt for alle de mennene som har fått meg til å komme gjennom årenes løp. Det er jo klin umulig å vite hva man skal ta seg til der nede!

Som de aller fleste jenter, synes jeg det å bli slikket til orgasme, er det nærmeste vi kommer paradis på jord, og som jente skulle man vel også tro at jeg hadde en viss idé om hvordan dette bør gjøres

Trekant
Det var i en trekant med en venninne og en kamerat, at jeg ble buden på slikkerier for aller første gang. Jeg dukket svært så spent ned i søtsakene, men etter at jeg hadde tilfredstilt den første nysgjerrigheten min gikk det opp for meg at jeg faktisk ikke ante hvordan jeg skulle tilfredstille henne.

Skal man slikke eller suge, og skal det være hardt, mykt eller litt av begge deler? Og hva med fingrene? Det burde være et lite intensitetsdisplay man kunne følge med på der nede, slik som på treningsapparater.

Spørreundersøkelse
En annen venninne av meg hadde en lignende opplevelse. Hun har alltid ansett seg selv som litt av en løvinne i senga, og nå skulle hun prøve seg på en jente. Full av selvtillit stupte hun ned i reketråleren, og var sikker på at hun skulle gi denne jenta tidenes orgasme. 30 minutter senere,måtte hun noe slukøret innrømme et kraftig nederlag.

Løsningsorientert som jeg er, tenkte jeg det var best å gjøre masse research for å få klarhet i denne saken én gang for alle. Jeg har spurt ut mine ofre om nøyaktig hva de gjør med meg hver gang det kjennes ekstra deilig. Jeg har også spurt et utvalg mannlige mestere i spillet om deres triks, og jeg har snakket med alle venninnene mine – samt noen jeg egentlig ikke kjenner så godt – om å presisere hva som får deres dåse til å spille. Her får du resultatet av spørreundersøkelsen min på hvordan bli en deilig slikker:

Saken har tidligere vært på trykk i FHM

Hva syns du om å slikke damer? Digg eller kjipt? Legg igjen en kommentar nederst på siden.

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top