Hotte tips for utdrikningslaget

Utdrikningslag

Strippekurs eller waxing? Her er aktivitetene som gjør utdrikkungslaget til en sexy suksess!

1. Strippekurs med Caroline Andersen
Strippekurs er en god, gammel slager på utdrikkingslaget. Hvem vil vel ikke lære hvordan vi kan gjøre partneren der hjemme steinhard på rekordtid!

La klærne falle, slipp dere løs, sprett sjampanjen, skru opp musikken og la sexy Caroline vise hete strippe-moves dere kan øve på i salongberuset tilstand senere på kvelden.


2. Brudeskole med Cecilie Kjensli

Ekteskapelig sex resten av livet kan være litt av en utfordring. Gjennom en morsom og utfordrende samtale finner dere sammen med bruden ut hvordan man kan dra i gang sexy aktiviteter hjemme, eller hvor som helst. Cecilie gir effektive orgasmetips med og uten sexleketøy, og har selvfølgelig med seg de beste varene. Intimmassasje står også på timeplanen.

Brudeskolen har høy underholdningsverdi, ikke bare for bruden, men også for hele utdrikningslaget. Kommer med lattergaranti. 


3. Burlesque kurs med Fleshoticas

Burlesk en kombinasjon av show, dans og striptease. En seksuelt utfordrende og gammeldags revysjanger hvor femininitet og kvinnelige former står i fokus. Her er det bare et pluss at bruden ikke er mager.

Burleskdansen handler ikke om å kle seg naken i en fei, men heller om hvordan bruden skal la plaggene falle uten å vise alt, og samtidig holde brudgommen på pinebenken. En yppelig start før bryllupsnatten. 

Kontakt Lena og Mari for mer informasjon her

4. Styling med Jan Thomas studio
Ikke alle bruder liker å være utkledd i magedans-kostyme eller klovnesminket en hel dag. Noen bruder setter faktisk pris på å få være pen på den store utdrikkingsfesten. Unner du henne dette, er det bare å legge inn brura for en real overhaling hos Jan Thomas studio. Her blir hun behandlet med kyndige hender, og hun vil elske det!

En annen mulighet er å få en av stylistene til å komme hjem til dere, og holde sminkekurs for hele venninnegjengen.

Kontakt Jan Thomas Studio her for mere informasjon

5. Poledancing med Sometimes Polestudio
Pole dance er en unik form for dans som kombinerer akrobatikk, styrke og fleksibilitet. Litt i samme gata som stripping, men likevel en egen danseform, hvor man har smart treningstøy på. Dette kan selvfølgelig byttes ut til et frekkere kostyme så klart.

Poledancing er altså dansing rundt den berømte strippestanga, du klatrer opp, glir ned, snurrer, kaster deg rundt og bukter deg som en slange. Ta enten brura med på et pole studio, eller få en instruktør der dere er. 

Kontakt Sometimes Pole Studio for mer informasjon

6. Brazilian waxing
Å vokse seg på den brasilianske måten betyr tradisjonelt å fjerne alt av kjønnshår, men er dere greie kan hun få beholde en liten landingsstripe.

Fortell brura at hun skal på spa, lokk henne med på voksestudio og se henne sperre øynene opp når hun innser at spaopplevelsen kommer til å bli langt mer intim enn hun trodde. Den viktigste ingrediensen her er sjampis: og mye av det. Så blir stemningen og smertegrensen langt høyere.

Kontakt Tanya på Waxcing Palace for en behandling

7. Erotiske portretter
Det er kult å ha fotominner fra den store utdrikkingsdagen. Men innimellom alle bildene av pussa, skrålende venninner med penisfløyter og store smil: hva med noen sexy, stilfulle naknenportretter av brura?

Som gave fra dere til henne kan dere for eksempel booke en time hos fotograf eller få fotografen der dere er.

Kontakt fotograf Maria Akerø for mer informasjon her

8. Sexy shopping
La reolene i Vero Moda og H&M være i fred for en dag. Innta i stedet de sexy, skamløse butikkhyllenes verden. Ta med hele utdrikkingslaget på for eksempel Manillusion i Bogstadveien på Oslo Vest. La kredittkortene gløde mens dere fråster i lakk, lær, latex, blonder og knull-meg-sko med livsfarlige hæler. En garantert suksess for mannen der hjemme.

Se Manillusion.no for mer sexy info

 


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: