One-night’s fjellvettregler!

Er du kåt som en tenåringsmunk? Skal du på byen for å få deg noe? Se hit før du scorer!

1. Legg ikke ut på bytur uten trening.
Det minst sjarmerende i verden er en drita-Rita som kun er ute én gang i året og som henger over rødvingslasset med røde tenner og puppene utenfor utringingen før klokka er fylt 21.00:

Skal du gjøre byen farlig skal det gjøres med stil, jente! Og det krever trening. Sørg for at du er jevnlig ute på vift, at du vet hvor mye du alkohol du tåler, hvilke sjekkefraser som er sjarmerende og at du kler deg i noe som fremhever det beste ved deg og alderen din. 

2. Meld fra hvor du går.
Før du skal sjekke på byen, bør du si fra til et knippe single venninner. De har garantert tatt på seg kåpa og er klare til å dra før du kan si ”eggløsning.”

Sammen kan dere jakte som en flokk utsultede løvinner, samtidig som dere får sjansen til å sladre, catche up og slå ut håret på dansgulvet. Dessuten er det alltid bra å ha en god ”wingwoman” ved din side, en som kan feie bort beilerne i flanellskjorte og sokker i sandalene og heller skryte uhemmet av deg til hunksene du liker.

3. Vis respekt for andre byfolk
Velg ditt utested med omhu. Den gaulende, puppeflashende, festklare venninnegjengen din blir sannsynligvis mindre populære på den lavmælte jazz-cafeen. Om du er på byen med det mål å score kar, bør du dra på et sted med høy sjekkefaktor.

Om utestedet er mørkt, varmt spiller en blanding av listepop og gamle slagere, det fins plenty av menn i t-skjorter med morsom print og alle drikker jaeger, er du på riktig sted. Tips! Om du ikke får deg noe på her, kan du alltid stole på at en kveld på afterski vil levere varene. Dra til fjells om nødvendig.

4. Litt til erfarne vannhullvankere
Når du har funnet karen du vil ha med deg hjem, er det bare å gratulere. Nå går det bare en vei: oppover, og mot veggen! Men før dere setter kursen hjemover, er det viktig at du er lutter øre for hint fra omverdenen.

Lytt til folk som har vært der før deg. Er dette en fyr du vil invitere hjem i stua og inn i ditt aller helligste? Hvis venninnene dine gir deg time-out tegnet, eller hvis du møter en tilfeldig dame på do som sier  ”jasså, jeg ser du har møtt psykopat-Pelle?” er ikke dette et spesielt godt tegn.

5. Vær rustet mot graviditet og kjønnsykdommer, selv på korte turer. Ta alltid med kondom og det utstyr en one-night stand krever.
Men la oss heller si at det ikke er noe feil med one-night standen din, og at dere nå er på vei hjemover mot hete elskovskast i bingen. Da er det på sin plass å presisere viktigheten av å være rustet mot alt som kan finne sted i utvekslingen av menneskelige kroppsvesker.

Ta med deg kondomer nok til tre-fire runder, og sæddrepende krem skader for øvrig heller ikke. En god ting kan aldri sies for ofte: det er tusen ganger bedre å leke på den sikre siden enn å våkne med nevreknusende noia og angrepillens kvalme å se frem til. En tannbørste og nytt undertøy tar heller ikke mye plass i veska, sånn til dagen derpå…. Alltid beredt, som du sa i speideren!

6. Bruk glidemiddel
Nå som dere har havnet i bingen, kondomet er på og startskuddet har gått, er det bare å gå for medaljen. Ha deg som om du akkurat har avsluttet en livslang soning på Bredtvedt kvinnefengsel, la alle hemninger fare- ta den helt ut! Men om det skulle gå tomt for naturlig smøring underveis, og du merker at liljeblomsten ikke er så våt som da dere begynte, må du ta ansvar.

Enn tørr vagina gir stor friksjon på kondomet, og det er fare for at det kan sprekke. Avverg faren lett med en dæsj glidekrem, og ikke sats på at typen har det som trengs av utstyr. Slapp av, du trenger ikke å gå rundt med en industridunk i veska. Ta med deg en engangspakke, den tar null plass og er bedre enn å føle at du sakte blir slipt ned av fyren.

7. Gå ikke alene.
Ikke bare skal du invitere venninnene dine når du skal ut på sjekkern. Men du skal jaggu også fortelle dem hvor du går når du forlater dem med tunga nedi halsen på en fremmed kjekkas! Er dere på vei hjem til deg vet i hvertfall venninnene dine hvor du bor.

Skal dere hjem til ham, sender du en melding til en venninne som forteller så nøyaktig som mulig hvor du er. Det virker kanskje paranoid, men det er best å være sikker når man skal bli med fremmede hjem, tross alt. Bedre føre var enn å være i en utrygg situasjon når ingen vet hvor du e

8. Vend i tide. Det er ingen skam å snu.
La oss være ærlige. One-night stands er en intens men overfladisk affære, designet for underholdning og (noen ganger ekstrem) nytelse. Men du kommer ikke til å bli bedre i senga av en one-night stand, og du har ingen garanti på at han klarer å tilfredsstille deg. Du har heller ingen garanti på at du kommer til å huske det dagen etterpå.

Synes du typen er hot og du har det moro, er det ingenting som bør stoppe deg fra å fullbyrde din 3-timers romanse. Kjør hardt, kjør stil! Men er du egentlig ikke så gira, er det bare å ta snippsekken og gå. Spar din seksuelle energi til en heftig runde med deg selv i stedet, du har størst orgasme-potensial på egen hånd, vet du!

9. Spar på kreftene  og grav deg inn i sofakroken om nødvendig.
Men skulle det være slik at du nå har våknet i armene til en med fint smil som du ikke husker navnet på, og du har pulehår, skjeggutslett og et salig glis rundt munnen – good for you!! Du har med andre ord hatt et vellykket one-night stand, og kan regne med å være støl og sliten resten av dagen.

Det er nå tid for restitisjon, kroppen din har vært utsatt for en hard kondisjonsøkt og trenger å hvile. Ikke slit deg ut, tusle heller til butikken og handle nødvendig proviant som sjokolade, sørlandschips og cola. Innta stabilt sideleie på sofaen. Og ignorer fylleangsten om den skulle prøve seg!

Sjekk ut: Har du sett nyhetene i nettbutikken CecilieKjensli.com?
Les også: 16 orgasmer på tre timer!

 

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top