Ekspeditrisen – erotisk novelle

Erotisk novelle - Ekspeditrisen

Anders og Jeanette kunne se brystvortene hennes avtegne seg mot toppen.

Av: Erik L

Har du en erotisk novelle på lager? Send den inn til Cpunktet.no nå!

Det var en tung høst dag, ute hang skyene tungt nedover Holmenkollen. Anders og Jeanette slepte med seg handleposene inn i leiligheten. De hadde rukket mye denne lørdag ettermiddagen, men det mest spennende var det hun hadde funnet i en liten anonym butikk i sentrum.

En ny erotisk butikk hadde åpnet i byen, og de reklamerte med stort åpningssalg denne helgen. Jeanette hadde forelsket seg helt i et korsett og et nydelig tilhørende skjørt. Alt i sort og blonder.

Hun hadde tatt turen inn i prøverommet, og kjente det kriblet i kroppen da hun tok på seg klærne. Kjente stoffet mot den nakne huden sin.

En søt ekspeditrise hadde hjulpet henne med korsettet, og Jeanette hadde kjent fingrene hennes berøre ryggen lett i det hun snørte igjen korsettet.

Prøverommet var lukket, og det var bare de to som var der inne. En intim spenning hadde bygd seg opp mellom de to jentene, men uten at noen gjorde noe eller sa noe. I det hun snudde seg rundt utbrøt ekspeditrisen:

”Du er jo helt nydelig”.

Jeanette kjente hjertet at pulsen var høy, og mumlet takk til svar.

Ekspeditrisen åpnet døra, og Jeanette steg ut i rommet. Anders som hadde sittet og ventet reiste seg, og sto foran henne og måpte.

”Så vakker du er” hvisket han.

”Ja, hun er helt nydelig” svarte ekspeditrisen.

Hun sto der, tittet og tittet på Jeanette. Ekspeditrisen var iført en svart utringet topp, og et lakkskjørt. To høye støvletter forsvant nesten innunder skjørtet. Anders og Jeanette kunne se brystvortene hennes avtegne seg mot toppen.

Ekspeditrisen kunne være i begynnelsen av 20-åra, hun hadde et langt og mørkt hår. Det var noe med denne jenta, en blanding av mystikk og sensualitet.
”Det blir gøy å gå med dette i kveld” sa Jeanette.
”Noen spesiell anledning”? spurte ekspeditrisen
”Vi skal en tur på Cat, klubben altså” svarte Jeanette.
”Ååå, spennende. Jeg har nettopp flyttet til Oslo, og har aldri vært der” sa ekspeditrisen.

”Du får ta deg en tur i kveld da” sa Anders med et smil om munnen.
I det de gikk ut av butikken, ropte ekspeditrisen etter dem.
”Vi får se om jeg tør da, jeg heter i alle fall Pia.”

Maten og drikke hadde funnet veien inn i kjøleskapet, klokken snirklet seg sakte fram mot kvelden. Begge to hadde vært en tur i dusjen, og sto nå og kledde seg for aftenen.

Anders kjente hvordan kåtheten snek seg rundt i kroppen hans da han så den nakne kroppen til Jeanette foran seg. Så hvordan hun lot være å ta på seg truse, så hvordan skjørtet omsluttet den nakne rumpa hennes.

I korsettet lå det en liten pushup bh, slik at alt undertøy ble ”glemt” denne kvelden.

Han gikk inn på kjøkkenet, og åpnet en flaske rødvin. I sofaen ble flasken fort tømt, beruset både av hverandre og vinen ble stemningen snart elektrisk. Anders kjente hvordan han hadde lyst å hive seg over Jeanette, rive klærne av henne. Men de hadde lovet hverandre å ikke berøre hverandre før de kom ut.

De tok en taxi ned til klubben, det røde lyset utenfor var tent.

Skiltet med Cat People lyste i mot dem. Klubben begynte allerede å bli fylt med folk, vakre mennesker i ulike gevanter.

Ei høy jente passerte dem i det de fant seg en plass i sofaen. Hun gikk med bare bryster og bare en liten sort lær-string på seg. Et par satt i matchende lakklær, jenta i heldekkende catsuit og han i tilsvarende for menn.

Hun kjente hvordan luften sydet av kropper og erotikk denne kvelden.

Jeanette fikk mange blikk etter seg, øyner som gled over kroppen hennes.

Hun svarte med å gi Anders et dypt kyss, og han var ikke sen om å la fingrene gli over kroppen hennes.

De hørte en svak stemme hviske hei. De snudde seg og fikk se Pia fra butikken.

Hun sto foran sofaen, smilte svakt og nervøst til dem. Hun var nydelig vakker, i ført et elegant hvitt lakk sett bestående av en liten stringtruse, strømper og strømpeholdere, stiletthæler og korsett. Håret var satt opp i en stram knute. Den mørke kroppen og håret hennes sto i skarp kontrast mot de hvite klærne.

”Du turte” sa Jeanette, og ga tegn til at Pia skulle sette seg ned mellom dem.

”Jeg gjorde visst det” svarte Pia litt mumlende. Kroppen hennes var frodig, men med former på de rette stedene. En søt formfull rumpe satte seg ned i sofaen.
”Så nydelig du er” sa Jeanette til Pia.
”Takk, du og” sa Tina og lot blikket gli over kroppen til Jeanette.
”Jeg må innrømme det at jeg ble veldig tent av deg i prøverommet i dag” fortsatte hun.

”Vel, var ikke bare du som ble kåt i dag” sa Jeanette ertende, og tittet bort på Anders. Hun kunne se han hadde en bul i buksa nå. Pia snudde seg, tittet litt på Anders og gav han et stort smil.

Praten gikk lett og ledig, likeså vinglassene. Beruset og tent gled samtalen mer og mer inn på sex, klær, fetish og kropp.

”Jeg la merke til de harde brystvortene dine i dag” sa Jeanette plutselig.

”Ja, har fått høre at de er svært så synlige når jeg blir opphisset. Slik som nå” sa Pia.

”Sitter du der og er litt kåt?” spurte Jeanette.

”Ja, likte dere veldig godt, og kan ikke nekte for annet” sa Pia.

Jeanette svarte med å ta hånda til Pia. Hun lot den gli oppover magen og opp til brystene. Det var nesten som man kunne høre pusten til Pia gå tyngre. Jeanette kjente de myke fingrene stryke over seg, førte så hånda ned til bena.

Naken hud møtte naken hud. Pia ble litt modigere, og lot nå fingrene stryke oppover innsiden av bena. Jeanette tittet bort på Anders, han hadde blikket sitt låst på de to damene. Jeanette smilte til han, og gav han et lite tegn.

Forsiktig lot Anders fingrene sine møte låret til Pia. Hun akte seg noen få cm mot Anders, nærmest for å gi signal at hun ville ha mer. Jeanette kjente fingrene til Pia nærme seg fitta, og hun lot bena gli litt fra hverandre. Et lite stønn slapp ut av henne i det fingrene strøk over de glattbarberte leppene.

Anders på sin side strøk over strømpebelagte lår, passerte naken hud og fant veien sin frem til sprekken. Pia var våt nå, og Anders lot en finger gli prøvende inn mellom fitteleppene.

Klubben var bare et fjernt sted nå, alt handlet om de tre. Diskret, men samtidig åpenlyst satt de der, Pia som lot fingrene leke med Jeanettes fitte. Anders som følte seg fram til Pias fitte.

”Dette går ikke lengre” sa Jeanette plutselig.

”Er det noe galt” spurte Pia og trakk seg litt unna.

”Nei, absolutt ikke. Du er nydelig. Men jeg er så innmari kåt nå, og vi kan ikke fortsette her lengre”

”Tar vi en taxi?” spurte Anders. Pia så litt på dem, så litt ned i bakken.

”Ehh, det er en ting jeg ikke har sagt. Jeg har med meg kjæresten min. Har allerede fortalt om dere, og han ble kjempetent av det jeg fortalte om prøverommet i dag. Vi visste ikke hvordan dere ville reagere på at jeg hadde en kjæreste, så vi ble enige om at jeg kunne få flørte litt med dere. Beklager hvis jeg har lurt dere”

”Hvor er han nå da?” spurte Jeanette.

”Han sitter i sofaen der” svarte Pia, og pekte over på andre siden av rommet. Der satt en høy, og lys gutt. I ført en svart tettsittende skjorte, et svart skjørt og høye støvler. Han vinket til dem, og Jeanette svarte med et lite vink tilbake.

”Slapp av” sa Anders, ”ingen skade skjedd her. Kan du ikke invitere han over da, skulle da bare mangle”

De vinket han over, og snart satt Nils rundt samme bord. Praten gikk fortsatt lystig og lett, selv om en ekstra person hadde kommet til bordet. Praten gled naturlig nok innpå sex og erotikk.

Pia og Nils fortalte at de som Jeanette og Anders var nysgjerrige på fetish, og ikke var fremmed for andre par. Men at dette var bare noe de gjorde innimellom.

Jeanette så hvordan fingrene til Nils strøk Pia oppunder skjørtet, tydelig var de kåte begge to. Så kom varslet om at klubben stengte snart, timene hadde føket av gårde med spennende prat og godt selskap.

”Ja, hva gjør vi nå da” spurte Anders.

”Var det ikke du som lurte på å ta en taxi sammen i sted da” spurte Pia lekende. Jeanette og Anders kikket på hverandre, og smilte lurt.

”Vel, ja..har dere lyst å være med en tur da?” Pia tittet på Nils, og sammen nikket de bekreftende.

Været hadde forverret seg betraktelig siden de gikk inn på Cat, nå var det både regn, vind og tordenvær. I det de kom fram til leiligheten så de at strømmen hadde gått. Raskt ble stearinlys tent, og peisen fyrt opp. Romme ble fylt av varme og blafrende lys. En vin flaske ble trukket opp, og de satte seg rundt bordet.

Jeanette og Anders ville gjerne høre om hva det andre paret hadde opplevd, og stemningen ble kåtere og kåtere dess mer historier og fantasier som ble fortalt. Plutselig gir Anders Jeanette et vått kyss, og det virket som det kysset var det utløsende i forhold til hva som skulle skje.

Nils var ikke sen om å trekke Pia til seg, og de begynte å kysse hverandre på sofaen. Det var som om tiden sto stille, og at alt dreide seg om dette rommet. Jeanette og Anders så hvordan Pia lot fingrene sine gli over Nils. De kunne se bulen i skjørtet hans avtegne seg. Nils på sin side lot fingrene åpne korsettet til Pia, og snart var brystene fri fra det stramme plagget.

Jeanette kjente hvordan fingrene til Anders åpnet korsettet hennes og. Og snart ble brystene hennes omsluttet av varme og myke fingrer. Nils hadde glidd ned på gulvet, og satt nå foran Pia. De så hvordan han brettet skjørtet opp over hoftene hennes, og hvordan han lot tunga gli langsomt oppover bena hennes.

”Jeg vil smake på deg” sa Jeanette til Anders. Hun akte seg ned på gulvet, og ble sittende nærmest rygg mot rygg til Nils. Fingrene gled raskt opp til buksa til Anders, og snart var pikken ute i det fri. Anders så hvordan hun lot pikken gli inn mellom leppene, samtidig som han så hvordan Nils slikket Pia.

Rommet begynte å syde av lukten av kjønn og sex. Jeanette kjente hvordan pikken til Anders vokste i munnen hennes, fingrene gled over ballene mens tunga hennes jobbet med pikkhodet. På den andre sofaen så hadde Pia og Nils flyttet plass, og Pia hadde nå tatt av skjørtet til Nils.

Anders så hvordan hun tok pikken i munnen, sugde hardt. Begge guttene så hvordan jentene nærmest gned seg mot hverandre, der de sugde på hver sin fyr. Det var Pia som først sa det.

”Jeg må kjenne deg inni meg” Hun løsnet på det hun hadde igjen av klær, og naken stilte hun seg på alle fire i sofaen. ”Kom” sa hun og kikket kåt på Nils. Han var ikke sen om å stille seg bak henne, Anders og Jeanette så hvordan han førte pikken langsomt inn i fitta.

”Jeg vil også ha” sa Jeanette til Anders. De tok av seg klærne, hemninger og tanker hadde forsvunnet nå. Raskt ble klærne tatt av, og Jeanette plasserte seg på alle fire ved siden av Pia. Jentene tittet ertende på hverandre, og møtte hverandre i et tungekyss. Anders førte pikken sin inn i fitta til Jeanette. Alt som nå hørtes var stønn, lyder av kropper som møtte kropper, kjønn som møtte kjønn.

De to guttene lot pikkene sine gli dypt inn i jentene. Begge jentene svarte med å stønne høyt. Nils og Anders smilte til hverandre, begge hadde utsyn til to kåte og flotte jenter foran seg. Jentene kysset hardt nå, mens fingre fant veien til bryst.

”Smake på deg Pia” stønnet Jeanette. 

Nils trakk seg sakte ut fra Pia, og så hvordan kjæresten akte seg foran Jeanettes ventende munn. Han så hvordan Jeanette lot tunga gli over kjærestens våte fitte. Anders trakk seg sakte ut av Jeanettes fitte.

”Nei, vil ha pikk” stønnet Jeanette.

Anders ga et lite tegn til Nils, og han var ikke sen om å stille seg bak Jeanette. Den stive pikken fant raskt veien inn i Jeanette, og hun sukket fornøyd. Anders tittet ned på jentene, så hvordan Jeanette brukte tunge og fingrer på Pia.

Pia på sin side grep om pikken til Anders, førte den mot munnen.

Hun lot munnen gli over den stive pikken hans, og begynte å suge han hardt. Nils hadde økt tempoet, og pikken jagde ut og inn av fitta til Jeanette nå. Det var Pia som først startet, kroppen begynte å skjelve og hun grep hardt om Jeanettes hode.

”Fortsett, det er like før.” Jeanette svarte med å slikke henne hardere, tunga gled raskt over klittens mens to fingre gled ut og inn av henne. Så kom de, nesten en etter en. Jeanette kjente hvordan sæden flommet inn i henne, og samtidig eksploderte kroppen hennes i en orgasme.

Det var bare Anders som ennå ikke hadde fått utløsning. De to jentene tittet på hverandre, og gled umiddelbart ned foran Anders. To smilende ansikt lyste opp mot han, og han så hvordan begge to begynte å suge han. Det gikk ikke lenge før han kom, og jentene sugde i seg dråpene hans.

Etter en tur i dusjen, og litt mer vin ble de enige om å møtes på Cat om 14 dager, men først skulle de ut på shopping…

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå: