Mitt frie sexliv

Tøffe jenter - Katrine Kleppe

– De erfaringen jeg har gjort med to menn er kanskje det beste som har skjedd. Møt Katrine (31).

Katrine (31) er lykkelig gift på 7. året og lever i et åpent ekteskap. Hun er mamma til to, opptatt av miljøvern, etisk/økologisklivsstil og er veldig glad i mennesker.

– Jeg husker ikke helt konkret når jeg oppdaget min egen seksualitet, men jeg har et veldig klart minne om når jeg oppdaget klitten. Jeg leste utrolig mye fra jeg var ganske liten, og som 9-10 åring kom jeg over ”Hulebjørnens klan”, en steinalderroman hvor det hele blir ganske nøye beskrevet, og det var en åpenbaring. 

Jeg vokste opp i et religiøst hjem hvor sex før ekteskapet ble ansett som synd. Det å vekke de seksuelle lystene før et ekteskap, var også helt feil. Jeg slet mye med skyldfølelse og undring, om hvordan noe så deilig kunne være så galt? 

På mange måter var det bare underforstått at sex og kropp var syndig. Forfengelighet, kroppspleie og seksualitet var rett og slett ikke temaer hjemme, men jeg hørte om andre utenfor det samfunnet jeg hørte til, som fulgte lystene sine og drev hor.

Min egen seksualitet og det å ha sex med en annen opplevde jeg som to forskjellige ting, så jeg godtok på mange måter at sex hørte til ekteskapet.  Ikke lengtet jeg etter noen heller, for jeg hadde mer enn nok glede med å utforske meg selv. Jeg brukte hendene flittig, og jeg hadde mer en god nok snøring. I perioder ble det rene tidsfordrivet, for jeg elsket følelsen det ga meg. 

Jeg debuterte først når jeg var 18 år, og jeg slet litt med at jeg hadde hatt sex utenfor ekteskapet. Særlig fordi han jeg lå med var gift, og det var kanskje det som var det vanskeligste. Selve den seksuelle opplevelsen hadde jeg ingen dårlig samvittighet for, for på en eller annen måte klarte jeg å skille det religiøse fra det fysiske, og stolt på at det jeg følte var riktig.

Jeg har hatt mange erfaringer og lært mye opp igjennom årene. En av de viktigste hendelsene, var møte med min første partner. Jeg var så heldig at han var en ganske voksen mann, som klarte den fantastiske kunsten med å vekke meg uten at det ble samleie. Han ga meg masse nytelse over lang tid før vi gikk hele veien. Jeg er utrolig takknemlig i dag for at jeg slapp å oppleve min første gang med en full fjortis. 

Jeg føler meg mye tryggere og friere nå, enn da jeg var ung. Min sene debut og det og ha god tid til å bli kjent med egen kropp var veldig viktig for meg. I ungdomstiden opplevde jeg – på grunn av oppveksten min – veldig lite sexpress. Men da jeg først ikke var jomfru lenger gjorde jeg mye dumt med kroppen, i så måte at jeg hadde ubeskyttet sex, dårlig sex og sex som ikke gav meg noe.

I dag har jeg erfart masse god, trygg, deilig, spennende og for noe kanskje litt ekstrem og utagerende sex. Jeg lever i et godt forhold som gir muligheter for mye spenning. Da jeg traff han jeg er gift med, oppdaget vi fort at vi begge hadde behov for å eksperimetere.

I starten delte vi mange spennende erfaringer som det å ha felles elsker og elskerinne. For meg som kvinne å få være med to trygge menn, var helt utrolig. Jeg ble virkelig oppvartet på alle tenkelige og nesten utenkelige måter. Det å oppleve hvor mye glede kroppen kan gi er fantastisk.

Jentesex er også fint men jeg opplever sterkt at jeg ikke klarer å være like trygg på en annen kvinne, og det gjør at sexen blir litt mindre god.
Men for alle del, det er utrolig godt å utforske en annen kvinne også.

De erfaringen jeg har gjort med to menn er kanskje det beste som har skjedd meg noen gang. Jeg regner ikke det som veldig ekstremt, men jeg forstår godt om kanskje omverden synes det. Alt dette har skjedd innenfor forholdet jeg lever i og for mange er det kanskje ekstremt nok i seg selv. 

Mitt husmortips til alle jenter der ute er at vi må være klar over at seksualdriften vår er bundet opp mot menssyklusen. Det vil si at lysten kan komme og gå, men med enkle grep kan lysten holdes oppe. Tenk på sex, planlegg sex, les sexy bøker, se sexy filmer, skriv sexy, fantaser, og bruk hjernen aktivt! I en hektisk hverdag med småbarn kan jeg faktisk love deg at det går an og det funker.

Når det gjelder sexleketøy var jeg lenge ikke særlig interessert fordi det funket så bra med hendene. Jeg opplevde også at det var ubehaglig og vondt, men etter at jeg fikk barn har jeg hatt masse glede av det. Ofte ikke så fancy, men jeg liker at det er delikat og helst ikke rosa. Derfor velger jeg meg We-Vibe for par, i og med at den er en fin substitutt for en tredjepart

Klem fra Katrine


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: