Tiltrukket av Bad boys?

Bad Boy

Han er fryktløs, han er sexy og han er utilgjengelig. Hvorfor i alle dager falle for ham?

Tekst: Denne saken er skrevet av Kvinneguiden.no

Mange jenter har i løpet av livet en eller annen gang hatt en flørt med en bad boy. Men hva er det egentlig som gjør de så interessante? Vi har snakket med sexekspert Cecilie kjensli om hvorfor jenter liker disse gutta.

– Jenter liker denne typen menn fordi de oppfattes som sexy, og det betyr ikke nødvendigvis at de trenger å være pene eller kjekke. De har en gi f… holdning, og de ser på deg med et uredd og utfordrende blikk. Det at de virker selvsikre er tiltrekkende for mange, sier hun.

Spennende flørt
Kjensli tror at jenter synes det er spennende fordi de virker mystiske og kan være litt vanskelige å få tak på. Grunnen til det er at de ofte har noe å skjule.

Hun forteller også at hvem som helst kan falle for en bad boy.

– Det kommer bare an på om du er så heldig eller uheldig å møte på en. I utgangspunktet tror jeg ikke jenter foretrekker å være sammen med halvgale, småkriminelle typer, men å tiltrekkes av dem er noe helt annet. Mange jenter synes nok at det er spennende å ha en flørt med dem, men blir frustrerte hvis det går over i et forhold og de forstår at livet med dem kan være risikabelt. 

Folk forandrer seg ikke så lett
Eksperten mener også at det kan være en mulighet for at badboyen endrer seg – men han må ville det selv;

– Alle kan jo endre retning i livet og det er forskjellige årsaker til det. Noen får seg en smell og tar lærdom av det. Andre vokser det av seg fordi de blir lei livsstilen. Så finnes det også de som er badboy for alltid, enten fordi de liker livet eller fordi de ikke kommer seg ut av det.

Hvis kjæresten din har en livsstil du ikke liker, eller finner vanskelig å leve med er det ifølge Kjensli bare en ting å gjøre.

– Da er det bare å stikke! Mange jenter prøver å forandre kjæresten sin, men få lykkes. Folk forandrer seg ikke så lett. Klart man kan påvirke til en viss grad, men det er ofte ikke nok. Jeg har hatt trøblete kjærester opp gjennom årene, og fått noen smeller og tilbakeslag når jeg har trodd det har vært håp, fordi jeg har vært naiv.

– Det kan være veldig tungt å gjøre det slutt, men en ting er helt sikkert, det går over til slutt. Det finnes mange fisker i havet, så det er bare å starte på nytt, mener Kjensli.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: