Ta lappen på vibrator

Vibrator førerkort

Du slipper heldigvis unna oppkjøringa, men litt teori kan komme godt med.

Gå rolig ut
Klitoris er kjerneområdet som skal masseres med vibratoren, men går du rett på uten forvarsel vil det muligens bli litt for mye, så det kan være lurt å ta det litt pent til å begynne med. Start forsiktig og skru opp til den styrken som føles best.

Det handler ikke om å komme fortest mulig i mål, men om å kose seg på veien.

Kjør en omvei
Kjør via innsiden av lårene og opp mot det magiske punktet, men ikke stress. Kil gjerne kjønnsleppene før du setter kursen mot klitoris. Masser området rundt, forbi, over, under og på tvers av klitoris. Ikke rett på.

Bruk vibratoren på samme måte som om det var fingrene du brukte på klitoris.

Knip og slipp
Bruk knullebevegelser, du vet de man gjør på treningsstudioer. Ligg på rygg og løft hoftene i været samtidig som du kniper som f* med rumpa. Knip og slipp med jevne intervaller til du kommer. Sett på musikk. Gjerne litt høyt, så blir verken du eller naboen stressa av duringa. Knip etter rytmene i musikken.

Overdose?
Går du for hardt ut, eller hvis klitoris blir nummen eller overstimulert av en eller annen grunn, bør du roe det litt ned. Ta en pause og begynn på nytt.

Det er ufatelig hvor mye trykk den lille knotten klarer, så du skal ikke være redd for å gi gass.

Smøring
Om du ikke produserer nok fuktighet selv, og det lugger når vibratoren er i gang, vil det være smart å bruke glidemiddel. Særlig aldrene damer, og jenter som nettopp har født, har godt av litt ekstra smørning. Det samme gjelder for alle egentlig, alt etter hva som kjennes best ut for en selv.

Motorstopp
Hvis vibratoren begynner å fuske er det stor sannsynelighet for at du ikke har mer drivstoff igjen. Bytt batterier eller sett den i laderen, og har du en elektrisk variant kan du jo alltids sjekke sikringen.

Alternative kjøreruter
Det er mange måter å oppnå orgasme med vibrator på, og den ene er ikke nødvendigvis bedre enn den andre. Som alt annet i livet er variasjon stimulerende, og når du får dreisen på det hele, er det kult å eksperimentere.

 


Publisert

i

av

Tags:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: