Appetitt på sex

– Gutter elsker å se oss kåte, og om jeg føler trygghet har det aldri vært noe problem.

Line (24) er en åpen og tøff hjelpepleier, som bruker mye tid på sexbloggen 30 dager. Til Cpunktet.no forteller hun hvordan hun oppdaget orgasmen og hva som funker best for henne.

Jeg fikk interessen for gutter og min egen kropp da jeg var rundt 14 år. Jeg var nok ikke så nysgjerrig på sex med det første. Det var gutten som tok initiativet og jeg ble bare med, så det tok noen år før jeg fikk skikkelig sansen.

Min første orgasme jaktet jeg på, og jeg var veldig nysgjerrig på hvor intenst det kunne være, og hvor mange jeg kunne klare å få. I dag klarer jeg å komme fort om jeg er tent nok, men det er jo ikke poenget.

Når jeg har sex med en annen, er jeg avhengig av tid og dyp fokus, ellers blir orgasme vanskelig. Menn skifter stadig rytme og hastighet, så da tar det litt lengre tid.

Onani er den beste måten å bli kjent med kroppen sin på. Det er sunt og trygt, og kjempedeilig. Onani lærer deg å sette grenser, og når du velger partner er du enda mer bevisst på hva du selv ønsker i senga. Det er deilig å slappe av med seg selv på denne måten, og det kan være like bra alene som i sammen.

Jeg liker aller best å ligge på siden eller magen. Glidemiddel eller spytt forsterker nytelsen, så orgasmen blir sterkere når jeg bruker det. Personlig foretrekker jeg å bruke bare en fingertupp, men en vibrator gjør at jeg opplever multiple orgasmer.

Onani er ikke plan B når man ikke for seg et ligg. 

I dag har jeg stor appetitt på sex, og om jeg har muligheten til å ha det, vil jeg ha det vær dag. Jeg har vært igjennom noen faser der jeg knullet alle og enhver, og da jeg var i slutten av tenårene, kunne jeg ha en ny sexpartner hver helg. Nå har jeg one night stands av og til, for jeg er mere kresen i forhold til hvem jeg ligger med:

Jeg kan godt ha flere lekepartnere samtidig, noe som kan være vanskelig for den andre å akseptere, men når jeg er forelsket vil jeg kun ha en mann, for han gir meg det jeg trenger.

Mye av det jeg har lært er dyrekjøpte erfaringer. Det har vært knoting og bitre tårer gjennom årene. I dag er jeg mye flinkere til å stille krav til meg selv og partner før jeg hopper til sengs med noen.

Jeg vet at gutter elsker å se oss kåte, og om jeg føler trygghet har det aldri vært noe problem å vise at jeg er kåt og hva jeg vil, men det har vært tider der jeg også har vært usikker og da har det funka dårlig.

Kjenner man sin egen seksualitet og er trygg på seg selv, så tør man gi utløp for det også. Man skal ikke dumpe ansvaret på den andre og tro han skal lede deg i blinde. Kommunikasjon og ærlighet er viktig, og slapper man ikke av, så blir det ikke digg.
_____

Nyhet:  Sjekk ut nytt  merke. Jimmyjane er sexleketøybransjens svar på Apple


Publisert

i

av

Kommentarer

2 svar til «Appetitt på sex»

 1. Therese avatar
  Therese

  Therese Sier Hei Line (24 Vil du Suge Meg og kåte Meg og ligge med meg og onke med meg ring meg på tlf 40066160

  Liker

 2. Arne avatar
  Arne

  Kjekt å lese om damer som er ærlege om sin store sexappetitt. Det er ikkje berre vi menn som er veldig glade i sex. Men det er vel så ymse her og. Sjølv får eg knapt nok av det, men aller best er det å knulle. Ingen nytelse her i livet kjem opp mot vaginalt samleie.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: