Slipp ut magen, le og stønn høyt!

«Jeg var grådig og ville lære alt! Det har min nåværende kjæreste nytt godt av.»

Lise Karlsen er en erfaren dame det er verdt å lytte til. Hun driver den sexy retrosjappa Manillusion på Løkka, og er en av de tøffeste og mest direkte damene jeg kjenner. Favoritt sitatet hennes på facebook er ”I’d rather stand out than fit in, noe du også burde gjøre.  

Husker du hvordan du oppdaget din egen seksualitet? Hvor gammel og nysgjerrig var du?

– Jeg husker at jeg var nysgjerrig allerede som 13-åring. En nabojente som var eldre enn meg hadde en kjæreste med bart, og jeg fikk sitte på fanget hans en dag på ungdomsklubben. Han kysset meg på munnen, og jeg trodde jeg skulle besvime av lykke. Jeg fantaserte veldig mye om han lenge, og har sikkert en sammenheng med at den første samboeren min ble en barte-Sam.

Mange synes det er vanskelig å vise kjæresten eller den man ligger med, at man er kåt. Hva tenker du om det?

– Det er jo bare trist egentlig. Jeg har aldri vært flau over det, og har alltid vist tydelig når jeg er kåt. Jeg er nok litt «maskulin» av meg på seksuelle uttrykk. Jeg sier klart i fra når jeg vil ha sex, og blir litt sur når jeg ikke får det. Jeg forventer også at kjæresten tar for seg og sier i fra til meg også. Å gå rundt grøten og «føle» seg fram er skikkelig turn-off for meg.

Hvordan er appetitten din på sex?

– Det går opp og ned gitt. Mye jobbing gir lite overskudd, noe som jo er skikkelig teit. Jeg elsker å være på ferie, for da blomster sexlysten! Og om kjæresten smører meg med pene ord og handlinger, så blir jeg også sulten. Jeg deler alt med han, så jeg har ingen one night stands å angre på nå. Men da jeg var singel tok jeg for meg av fruktfatet! Det var moro det, men sex er best med kjæresten nå synes jeg.

Folk har en tendens til å tro at alt kommer av seg selv, men når det gjelder sex så må man jo lære og erfare. Hvordan har din egen utvikling vært?

– Jeg er jo såpass voksen at jeg har opplevd mye siden jeg begynte. Jeg blomstret sent, hadde min første fomlende opplevelse med en tivoliansatt i 16-års alderen. Det var ikke noe særlig bra. Jeg viste ikke hva man skulle gjøre, og fikk heller ingen opplæring. Så traff jeg den første samboeren min veldig tidlig, og var en trofast og litt kjedelig husmor i mange år.

Men da jeg ble singel igjen, skal jeg si jeg hungret etter erotikk, opplevelser og utvikling. Jeg var grådig! Og ville lære alt! Det var en fantastisk periode. Noe min nåværende kjæreste helt klart har nytt godt av.

Skal man ha det godt i senga, så må man ha selvtillit, drite litt i om man har ekstra flesk, rynker, eller andre skavanker. Er man tiltrukket av hverandre, så leter man ikke etter mangler, men hungrer etter å nyte hverandre. Slapp av, slipp ut magen, le og stønn høyt. La mannen, eller dama, få vite åssen du liker det. Og ta ansvar for egen orgasme!

Onani blir ofte stemoderlig behandlet, men er jo en deilig aktivitet. Har du noen tanker om dette? Er du tilhenger selv?

– Den største kjærligheten man kan få, må jo være den som kommer fra en selv. Jeg synes det er fint å nyte seg selv, på den måten får man jo kjent på hva som funker, og man kan utforske ting man ikke vil prøve med andre første gang. Som analsex for eksempel. Så ja, kjør på!

Er orgasmer noe du har jaktet på eller har det kommet naturlig?

– Jeg jaktet veldig i ungdommen, og fikk det ikke til. Helt til en fyr plantet fjeset sitt mellom beina mine og skrev alfabetet med tunga på klitten min. Joda, da kom det heeeelt naturlig. Hahaha. Var det alt som skulle til lissom? Etter det datet jeg kun menn som likte å utføre oralsex også.

Hva er ditt forhold til sexleketøy? Og hvilken variant ønsker du som takk fra nettbutikken?

– Jeg kjøpte min første «pakke» som voksen, og var flau over det da jeg betalte i kassa. Men det gjorde nytten, og nå er det jo så masse kult, så nå er det jo like naturlig å ha leketøy, som avis eller bok på nattbordet. Magic Massager har jeg fra før, og den er jo like rå som du sier. Nå ønsker jeg meg den tunge-saken som ble vist på Trekant i sesong 1 fra shoppen din. Den ser helt utrolig ut! Gleder meg til å teste.

Har du noen råd til andre damer for å få de til å slappe mer av og leke mer i senga?

– Husk at en skikkelig mann tenker «fin foran, fin bak, fin dame!». Slapp av, glem vekta di, drit i om puppene sægger, eller rompa er slapp. Han digger deg uansett – og det bør du gjøre også. Selvtillit er veldig attraktivt, og en kåt og glad kvinne er også veldig attraktivt.

Lek med kjæresten din, spør hva han eller hun liker, og bli med på leken. Jeg har solgt mye sexy klær til par de siste 7 åra, og det er mye bedre å pirre hverandre i forholdet enn å hente spenninga ute. Med sekretæren på julebordet f.eks. Ta ansvar for egen orgasme, og la partneren gjøre det samme! Da slipper du å stresse med både din og hans/hennes.

Takk for inspirasjonen, Lise. Cpunktet.no er overbevist om at du er et skikkelig digg ligg! ;D

______

Sjekk ut nytt  merke! Jimmyjane er sexleketøybransjens svar på ApplePublisert

i

av

Kommentarer

Ett svar til «Slipp ut magen, le og stønn høyt!»

  1. Per Inge avatar
    Per Inge

    Du er skjønn, du.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: