Deilig sugepleierske

Sugebilde

Blowjobs er et must for et deilig sexliv. Med små tjuvtriks kan enhver usikker dame bli en mester.

– Jeg veit det er urettferdig, sa den rødmende bruden på utdrikningslaget da jeg spurte om hun ga sin tilkommende blowjobs. Hun digga vilt å bli slikka sjøl, men klarte altså ikke å gjengjelde det fordi hun følte seg usikker og klønete.

Har du det på samme måte bør du følge med nå. Suging er verken skittent eller ekkelt. Det er faktisk innmari digg, og når du får teken på det blir du skikkelig kåt av det.

Slapp helt av. Du trenger ikke å ta hele stasen i munn, og heller ikke svelge, så det er ingen grunn til bekymring.

Ung og uerfaren
Jeg følte meg ikke særlig høy i hatten først gang jeg sugde sjøl. Opplevelsen var skikkelig guffen og det endte med masse sed og sand i kjeften. Jeg lå på en strand i Spania, og sånn kan det altså gå når man er ung, full og totalt uerfaren.

Men så kom jeg over noe lesestoff om hvordan suge pikk, og der sto det bl.a at blir du god til å suge går kjæresten aldri fra deg. Jeg får vel bare lære meg det da, og til å begynne med gjorde jeg det mest for å være kul. Nå liker jeg det.

Gjennom tips fra venner og ukjente, pluss egne erfaringer har jeg laget en liten guide til deg som har angst for å ta en pikk i munnen. I starten kreves det litt guts, men det kjennes helt naturlig fortere en du aner.

Illustrasjon: faksimile ”Sexboka/ Gyldendal”

Les mer: 12 gode sugetips


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett svar til «Deilig sugepleierske»

  1. Per I. avatar
    Per I.

    Fint at du prøvde : )

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: