Deilig sugepleierske

Sugebilde

Blowjobs er et must for et deilig sexliv. Med små tjuvtriks kan enhver usikker dame bli en mester.

– Jeg veit det er urettferdig, sa den rødmende bruden på utdrikningslaget da jeg spurte om hun ga sin tilkommende blowjobs. Hun digga vilt å bli slikka sjøl, men klarte altså ikke å gjengjelde det fordi hun følte seg usikker og klønete.

Har du det på samme måte bør du følge med nå. Suging er verken skittent eller ekkelt. Det er faktisk innmari digg, og når du får teken på det blir du skikkelig kåt av det.

Slapp helt av. Du trenger ikke å ta hele stasen i munn, og heller ikke svelge, så det er ingen grunn til bekymring.

Ung og uerfaren
Jeg følte meg ikke særlig høy i hatten først gang jeg sugde sjøl. Opplevelsen var skikkelig guffen og det endte med masse sed og sand i kjeften. Jeg lå på en strand i Spania, og sånn kan det altså gå når man er ung, full og totalt uerfaren.

Men så kom jeg over noe lesestoff om hvordan suge pikk, og der sto det bl.a at blir du god til å suge går kjæresten aldri fra deg. Jeg får vel bare lære meg det da, og til å begynne med gjorde jeg det mest for å være kul. Nå liker jeg det.

Gjennom tips fra venner og ukjente, pluss egne erfaringer har jeg laget en liten guide til deg som har angst for å ta en pikk i munnen. I starten kreves det litt guts, men det kjennes helt naturlig fortere en du aner.

Illustrasjon: faksimile ”Sexboka/ Gyldendal”

Les mer: 12 gode sugetips

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top