Hemmelige møter

Erotisk novelle - Domina

Tilfeldig sex er noe av det beste Julie (32) vet. Elskerne møter hun som regel på nett. Hun er glad i erotiske eventyr på egenhånd, noe mannen hennes ikke har noe i mot. 

Jeg så han med en gang. Han kom ganske målrettet mot meg og ga meg et fast håndtrykk.

– Du er helt lik deg selv, sier han med et smil. Vi går inn på kaféen og tar en kaffe. Jeg er urolig, vrir meg på stolen, kjenner at jeg kaster bort tiden min her.

– La oss gå på rommet, sier jeg etter 10 min.

Hotellrom er ganske like, deilig anonyme og frie til å brukes til det som ikke alltid passer andre steder. Jeg står naken foran han og noen ekstrem heftige timer suser forbi. Hender som vet veldig godt hva de gjør, orgasmene blir nesten presset ut av kroppen min. Det er helt rått. Jeg kjenner at kroppen er deilig utmattet, men han gir seg ikke, fortsetter, driver meg videre.

Til slutt må jeg trygle om nåde. Han ler og sier at uansett er klokken blitt så mye at jeg må gå om jeg skal rekke alt han vet jeg skal. Jeg tar en rask dusj, kler meg og går.

Dette var første gang jeg traff Chris etter å ha oppdaget hverandre på en datingside, hvor vi skrev litt frem og tilbake, og fant ut at vi hadde lyst til å møtes. Vi ville ha sex. Det visste vi, men han var tydelig på at jeg skulle føle meg både trygg og fri til å la være, om det ikke føltes rett.

Det uforpliktende møtet med Chris var helt sinnsykt bra. Alt klaffet. Jeg følte meg mer fri enn på mange år og jeg tok i mot alt han hadde å gi. Burde jeg egentlig skamme meg for å nyte sex med en vilt fremmed? Kanskje jeg burde ha spart meg og blitt skikkelig kjent med han, før vi hoppet til køys?

Eksperter, terapeuter og mannen i gata har mange meninger, både for og i mot og kanskje da særlig i mot. Men jeg slår et slag for det gode tilfeldige møtet, og både tror og vet at førstegangssex kan være noe av det beste jeg erfarer.

Her er noen forhåndsregler du bør ta:

1. Bruk alltid kondom, vær tydelig på det ved første muntlige eller skriftlige kontakt.

2. Tenk litt alternativer til normalt samleie, kanskje hender, munn og leketøy kan funke vel så bra? Da er du garantert fri for angst for å bli gravid eller bli smittet av kjønnssykdommer.

3. Nyt det. Du er der for å ha sex, og da bør du nyte mens du kan. Om du ikke er det ellers, er det nå du kan være deg selv fullt ut.

4. Vær tydelig og ærlig på alt du liker, og alt du drømmer at en mann eller kvinne skal gjøre med deg.

5. Møt hverandre på et nøytralt sted først. Kafè, bar eller andre steder som måtte passe.

6. Vær edru. Dropp gjerne one nights stand når du er full på byen.

7. Si i fra til noen andre om hvor du er hvis mulig,  og si i fra til den du er med at du har en avtale med en venn etterpå.

8. Lytt til magefølelsen og ikke gjør noe om du føler deg utrygg.

9. Vær trygg på deg selv og kroppen din. Kjenner du deg selv godt, vet du også hva som er bra for deg.

Jeg har hatt mange tilfeldige møter etterhvert og kan bare si at alle har vært knallbra. Alt fra slike møter som med Chris, til tilfeldige møter på byen. Når jeg har merket at jeg er kåt og har lyst, pleier jeg å la være å drikke mere den kvelden.

Enkelte ting styrer jeg unna naturlig nok, som fulle menn. Jeg har ofte ikke ordinært samleie, men foretrekker å bli fingret, slikket og jeg kan godt suge pikk om det føles riktig. Men jeg foretrekker å møte menn via nett, for da kan vi avtale og sette grenser og rammer for hva vi vil erfare sammen. Du må aldri strekke grensen for hva som føles bra for deg.

Livet er til for å nytes og jeg tror at jo mer trygg du blir på deg selv, dine egen kropp og om hvem du er som menneske, så vil du erfare at sexlivet ditt vil blomstre og bli stadig bedre, med både ny og gammel partner.

NYHET!
Sjekk ut den nye sexleketøy-serien i nettbutikken min. Produktene i Lovelife-serien er ikke bare fine å se på. De er selvfølgelig deilige å bruke alene eller i sammen ;)

Skjermbilde

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top