We love it! We-Wibe 4

We-Vibe4-543x361
– Å komme selv helt stilleliggende tett omslynget gjorde noe med humøret kan du si.

Dette er en anmeldelse av We-Vibe 4, verdens mest solgte parvibrator.

Innpakket i nøytral eske ankom pakken fra Cecilie bare et par dager etter at bestillingen var sendt. Under pappen åpenbarte det seg et vakkert kunstverk i form av en delikat yttereske og med et dertil ennå mer spennende innhold – We Wibe 4. Et lilla lite underverk som skulle vise seg å gi opplevelser utover det forventede.

Ladestasjonen som følger med i esken kan stå fremme på badehylla uten å røpe sitt finurlige innhold. Denne litt snodige og odde utseende saken kan fjernstyres fra en enkel fjernkontroll som med lette trykk endrer We-Wibes vibrerende programmer.

Etter litt testing på selve bruken glir gleden over den lille saken over i et deilig samspill mellom to elskende som ved hjelp av We-Wibe snart opplever en intens og nær opplevelse som er helt annerledes og svært deilige. Alt styrt av den ene parten som med fjernkontrollen kan styre hele løpet og belønnes av en felles nytelse vi ikke har opplevd før.

For en artig sak. We love it!  Å oppleve at din kjære får en heftig orgasme så nær var fantastisk.  Å komme selv helt stilleliggende tett omslynget gjorde noe med humøret kan du si. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med We-Vibes sterke ”personlighet” både sammen og kanskje alene. Du får den forresten i rosa også.

Hilsen godt gift og veldig fornøyd ektemann 😉
______

Har du et sexleketøy du digger? Send Cecilie en anmeldelse. Som takk får du en overraskelse i posten. Du kan godt være anonym om du ønsker det:
cecilie (a) ceciliekjensli.com.


Publisert

i

av

Tags:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: