Bløffen om jomfruhinna

JomfruhinneDet finnes ingen jomfruhinne som revner ved penetrering, slik vi er blitt opplært til å tro.

Da jeg var ung grudde jeg meg til å ha sex første gang, for jeg var redd for at det skulle gjøre vondt når jomfruhinna sprakk. Og så finnes den ikke en gang!

Jeg hadde nemlig lest i ”Det Nye” om en jentes bekymring for at jomfruhinna kanskje var så tykk, at hun måtte bruke saks for å klippe den i stykker. Er det rart jeg kneip beina sammen?

Ikke en dråpe blod
Og for en bløff! Det kom ikke en dråpe blod, og ikke gjorde det vondt en gang, for jeg var jo skikkelig kåt når det skjedde. Jeg fikk ikke orgasme, men det er en annen sak. Ingen får vel det på første forsøk?

Kjipeste myten av alle
Jeg har vært klar over at vi ikke har noen jomfruhinne lenge, helt siden jeg leste boka «Jenter som kommer», men er du? Myten om jomfruhinnen er skapt for å kontrollere kvinners seksualitet, noe Marta Breen skriver glitrende om i Dagsavisen. Takk kuleste Marta. Jeg kunne aldri skrevet det bedre selv!

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top