Kroppen min

Kroppen min VGHer er hele teksten til nakenbilde av meg som sto på trykk i VG+ lørdag 7, som og ligger ute på vg.no. Den er skrevet av Ida Giske. Marte Vike Arnesen har tatt bilde.

– Når det gjelder fjerning av hår på kjønnsorganene, har jeg flere ganger sagt at jeg synes det er et styr. Særlig damer har så mye å tenke på i utgangspunktet, sier Cecilie Kjensli.

Unge jenter spør meg om de må være barbert første gang de har sex. Vi har så mange problemer med kroppen, så skal man måtte tenke på det i tillegg. Alle må jo gjøre som de vil, men jeg tror at hvis damer bare slapper litt mer av, og viser kåtheten sin når det virkelig gjelder, så tåler gutta litt fett også. Det er ikke det som betyr noe.

Dessuten er det ikke sikkert at han du ligger med, er noe fruktfat han heller.

Jeg tenker ikke på kroppen min som noe annet enn en del av helheten. Jeg er ganske skamløs i utgangspunktet, og jeg er en del av toppløsgenerasjonen – før solte alle seg uten bikinioverdel på stranden.

Jeg har et veldig avslappet forhold til kroppen min, det er nok litt derfor jeg også har et avslappet forhold til seksualitet. Jeg merker jo at kroppen endrer seg, jeg er ikke 20 år lenger, men jeg er veldig fornøyd.

Det perfekte har aldri vært interessant for meg. Perfekt er kjedelig.

Jeg merker jo at jeg legger litt på meg år for år, men jeg tenkte ikke på kosthold inntil for et par år siden. Etter en sommerferie var plutselig alle klærne for trange. Og av alle ting meldte jeg meg da på et Grete Roede ekspress-kurs. Jeg følte meg så dust.

Men for meg handlet det om å lære litt om hva man skal spise og ikke, så nå er jeg liksom medlem av den klubben – hjernevasket, men det har jo funket.

Det viktigste er at kroppen min gir meg mye glede. Jeg kan stå på ski, jeg kan rølpe hele natten, og elske hele dagen, hvis jeg har lyst til det. Kroppen virker.

Les mer om nakenbilde og hør meg på radio her


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: