Rabattkode for våryre

vaginakule+pusAww!
Med rabattkode VÅRYR2015 får du 100,- kroner avslag i nettbutikken.Fyll bare koden inn når du kommer til kassa. Handler du over 1000,- får du i tillegg fri frakt.

Lurer du på hva du skal velge? Jeg hjelper deg gjerne. Det er bare å sende meg en mail.

Hilsen
Cecilie Kjensli

Besøk nettbutikken min her

Skjermbilde 2015-04-06 kl. 18.44.47

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top