«Skjult nummer»

TelefonsexSom regel tar jeg ikke telefonen når noen ringer fra skjult nummer, men av og til gjør jeg det, bare for gøy, som i dag.

Ring-ring, fra «Skjult nummer».

– Hallo! :)
– Er det Cecilie Kjensli?
– Ja det er det!
– Har du ett mitnutt?
– Det kommer ann på hva det gjelder?
– Jeg vil bare ha kontakt med deg.
– Beklager, men det gidder jeg ikke.
– Åkei. Ha det bra! :)

Men … Kontakter du meg fordi du trenger hjelp til å velge sexlekegøy, eller er det noe annet du gjerne ville ha drøftet som du kanskje ikke tør å snakke med noen andre om? Da hjelper jeg deg selvfølgelig gjerne.
—-

Bestselgende onaniprodukter for menn er forresten disse her:
Skjermbilde 2015-04-13 kl. 11.27.54

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top