Orgasme for to

Orgasme– Hei Cecilie. Har du tid til å hjelpe meg med en sak jeg holder på med, om hvordan man kan trene seg til orgasme?

Det var en journalist fra KK.no som lurte, og det handlet om hvordan få orgasme under pulingsen, eller samleiet om du vil.

Les hvordan saken ble til slutt på KK.no her

– Klart det! Svarte jeg selvfølgelig. Dette er jo en viktig sak å belyse. Dessuten lar problemet seg løse ganske lett, men det krever litt guts og litt trening.

– Er det mange kvinner som sliter med å få orgasme under samleiet?

– Ja. Majoriteten av kvinner får ikke orgasme ved vanlig samleie, og da tenker jeg på den tradisjonelle måten å ha seg på ved at penis går inn og ut av vagina. Ja visst kan det være deilig, men vi får ikke orgasme på den måten så fremt vi ikke er så overkåte at det bare er et nådestøt som skal til.

På egenhånd pleier ikke kvinner å ha noe problem med å komme, det er først når man er to i senga at det ofte kan bli litt mere komplisert. Det er den seksuelle sjenansen som ofte er det største hinderet, og det er denne man da må jobbe med å overkomme.

Du vet som regel selv best hva som skal til, og da må du tørre å vise det og/eller gjøre det i sammen med den du ligger med. Som for eksempel å massere klitoris med fingrene, eller hvorfor ikke bruke en hendlig liten klitorrisstimulator samtidig som dere holder på?

Det er ingen grunn til å legge bånd på seg når du ligger der helt avkledd. Det er jo akkurat da du bør kline til, være aktiv og leken. Ingen ting er mere opphissende enn å se den andres kåthet. Og ingen ting er mere turn off en å ligge der og være iritert og frustrert fordi orgasmen er så langt unna, av ulike årsaker.

Kan man øve seg til å få orgasme?

– Klart man kan! Først må du få snøring på din egen kropp, så du vet hvordan den virket. Så må du ha guts nok til å vise eller trene opp den du ligger med, hvis han eller hun ikke gjør det slik du liker.

Vis eller si hva som er deilig med et smil. Ingen blir sure for det når de ser effekten av hva de gjør. Du har din teknikk når du onanerer, og dette kan du lære opp partneren din i. Blir det ikke likt, så kans det jo tenkes at han eller hun har en annen liten vri som du også vil like.

Det gjelder å være åpen til sins, og det er lettere sagt enn gjort. Men du må se på det som at det er en vinn-vinn situasjon for begge, og da har du jo ikke noe å tape ;)

——–

 

Skjermbilde 2015-04-20 kl. 11.51.41

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top