Hot med dott

Dotten til madonna
Foto: Martin Hugo Maximilian Schreiber

Dette er 70-tallsdotten Madonna. Bilde er gammelt så hvordan tilstanden er nå, aner jeg ikke.

Og hva vil jeg med å vise fram kjønnshårene til Madonna? Vel, det sies at dotten er på vei tilbake, noe bladet Kamille skriver om i juniutgaven:

– De siste årene har magasiner som Vogue Paris, Hommes Plus og Love Magazine hatt modeller på forsida med full busk. Supermodellen Kate Moss opp- trådte i 2013 med hår på tralala i maga- sinet Playboy. Og hun er ikke alene om å være pro-kjønnshår blant kjendisdamene. Lady Gaga nylig viste seg naken med 70-tallsdott på coveret av magasinet Candy er neppe så overraskende. Hun har jo tidligere vist seg i en kjole av kjøtt …

Hva tror du om denne trenden trenden, Cecilie? ville Kamille vite. Er dotten på vei tilbake?

– Det er ingen hemmelighet at jeg personlig i alle år har gått for en «kort- klippet plen» framfor å shave eller vokse meg, svarte jeg. – Jeg gidder rett og slett ikke, og har aldri fått noen klager eller følt meg ufiks av den grunn. Etter nakenstuntet mitt i VG tidligere i vår, i spalten «Kroppen min», fikk jeg mange tilbakemeldinger fra menn om at det var fint å se en naturlig dame med kjønnshår. Men det var neppe fra kroppsfikserte 20-åringer, haha. Trenden for de yngre er nok fremdeles er at de «bare må» shave seg. Selvtilliten på kropp og seksualitet kommer heldigvis med alderen, svarte jeg.

– Det er greit å rydde litt opp i bedet, men det finnes grenser for hvor mye man skal mase med noe så ubetydelig, tenker jeg. Etter hvert som man blir eldre, gir man mer blaffen. En venn av meg fortalte at han aldri hadde skjønt problemet med litt hår. Det er jo mykt, lukter godt og det er bare å brette det til side. Det blir jo liggende på plass når det blir vått. Selv foretrekker jeg at det er hår på den mannlige stasen. Det er jo det som ser barskt ut i mine øyne. Men folk er forskjellig, og godt er det. Drit i trender, og gå heller for det som passer deg og den du ligger med.

americanapparel-ads


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: