Smaken er som baken

woman-759688_640En finger i rompa virker orgasmeforsterkende, men det kan sitte litt langt inne for enkelte å putte den inn.

– Diverse forskning viser at analsex har blitt vanligere de siste årene, og det ser også ut til at menn er mer åpne for å ta imot anal stimulering. Ser du noen tegn i shoppingmønsteret i butikken din på at menn har blitt mer interessert i reseptiv rumpesex i hetero-forhold?

Spørsmålet kom fra psykolog og Klassekampen-spaltist Peder Kjøs. Han kontaktet meg i forbindelse med en sak han holdt på med.

– Jeg selger mye mer anale sexleketøy nå enn for noen år tilbake. Jeg tror nok Fifty Shades-serien har hatt noe å si for dette, for har du lyst og er leken, så har du liksom lov nå. Analsex er for viderekommende, og selv om vi hører mye om det, så har jeg ikke inntrykk av at det er så vanlig blant folk flest. Men det er ikke så uvanlig, heller. Jeg selger for eksempel flere buttplugger nå enn før svarte jeg, og fortsatte:

– Det er ikke de store som går først, haha. De små på størrelse med en finger eller to er mest populære, og da gjerne de som vibrerer i tillegg. Vi vet jo at en finger i rompa virker orgasmeforsterkende, men det kan sitte litt langt inne for enkelte å putte inn fingeren der sola aldri skinner. Jenter har blitt mer åpne om at de liker analsex, for utføres dette riktig, er nytelsespotensialet stort, og mange hevder det er lettere å komme på denne måten.

– Mennene henger nok litt etter når det gjelder åpenhet om analstimulig, noe som er helt ok, for det angår jo tross alt privatlivet. Men jeg får jo høre mye rart fra mannfolk, særlig når de er på en snurr. De vet jo å sette pris på en finger eller to der bak de og, men det snakkes bare ikke om.

– Er det kvinner eller menn som kjøper utstyr som skal opp i rumpa?

– Det er like mange menn som kvinner som kjøper rumpeplugger.  Når det gjelder strap-on, altså dildobelte, så er det flest hetro-menn som kjøper dette. Det går ikke veldig mye av denne typen seletøy, men det er jo ideelt for lesbiske og eksperimentelle par.

Hva er de viktigste hensynene man bør ta hvis man føler for å gå bakveien?

– En penis i rompa kan bli litt mye for mange, og da er det jo smart å begynne med noe som er litt mindre. Ofte kan stimulering av rumpehullet være nok. Man må jo ikke gå inn. Trikset er uansett å bruke godt med tid, og mye glid. Glidemiddel har alt å si for nytelse, for ingen liker vel at det lugger?

– Nei, du sier noe.

Les også: 10 meninger om analsex

Bestselger! Bootie fra Fun Factory er en liten myk plugg for nybegynnere. Klikk på bilde for mer info.

Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: