Womanizer – Hva er forskjellen?

womanizer_large_sortWomanizer kommer i to utgaver, og mange lurer på hva forskjellen er.

NB! Dette er en gammel sak. Disse modellene har gått ut. Se de nyeste her.

Den avlange – Womanizer W100 – er den originale utgaven. Den ovale – Womanizer Pro W500 – er den nyeste. Begge leverer varene og lager orgasmefest, men den siste er faktisk best.

Womanizer Pro W500 er mindre i størrelsen og mer stillegående. Den har flere intensitet-nivåer, og kan stimulere både kraftigere og mykere, enn originalversjonen. Den har en penere overflate, og ser mere luxen ut, dessuten styrer du den fra oversiden, noe som er mere praktisk under bruk.

Begge sutter på klitoris gjennom berøringsløse og pulserende trykkbølger, og du kommer veldig fort bare så det er sagt. Det er det jeg liker med Womanizer, at den er fin å ha enten for en kjapp en, eller når man har sex med en partner og er klar for å komme, igjen og igjen.

Når du setter den mot klitoris i opphissa tilstand, så er det som å skru opp en kran. Orgasmen bare flommer rundt i kroppen.

Les også: Orgasmebonanza med Womaniser – om min første date med denne.

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top