Irriterende filmsex

Skjermbilde 2015-12-20 kl. 12.17.05
Klart jeg har noen guilty pleasure-filmer, men de passer det seg ikke å ramse opp for familievennlige nettsider som Filmmagasinet.

Filmmagasinet kontaktet meg rett før jul, for å finne ut av hva slags filmer jeg liker å se. Her kan du lese selv hvordan det ble:

Hvilken film er den siste du så?
Det husker jeg nesten ikke, for jeg har blitt en tv-serie junkie. Men vent. Jo. Filmen om Amy Winehouse. Jeg gråt den dagen hun døde. Det var så tragisk, men ikke akkurat uventa.

Hva er ditt første filmminne?
Flåklypa Grand Prix på Symra kino, tror jeg. Mulig det var skolekino til og med. Vi var ikke akkurat bortskjemte på 70-tallet, og godt er det.

Hva er din favorittfilm gjennom tidene?
Vanskelig å si, for jeg liker alt som er nytt og dveler ikke så mye ved det som har vært, men jeg liker store drama, da. Gråt mye under Purpurfargen og The Reader. I fjor var det Boyhood. Jeg liker forøvrig litt smale, rare filmer også. Så lenge det er en godt fortalt historie, som Leaving Las Vegas, og Withneyl and I.

Har du en guilty pleasure-film?
Nei, for jeg skammer meg sjeldent. Hvorfor skal jeg være flau over noe jeg liker? Det må i tilfelle være filmer som aldri har blitt satt opp på kino, haha. Leser du bloggen min – CecilieKjensli.no – så skjønner du at jeg er ganske skamløs.

Hvilken kommende film ser du mest frem til?
Jeg ser mest fram til kommende tv-serier, for jeg liker det bedre enn film, og da gleder jeg meg til neste sesong med Ray Donovan. Utrolig kul og spennende serie! Håper det blir mere av Better Call Saul også.

Filmsex kan være ganske kleint. Hvilke filmer synes du har bra sexscener og hvilke filmer har dårlige?
Sexcenene i den gamle filmen 9 1/2 Weeks fra slutten av 80-tallet gjorde skikkelig inntrykk på meg. Jeg så den ikke på kino, men leide den på VHS med moviebox. Filmkvaliteten var skikkelig dårlig i de heteste scenene, for folk hadde spolt så mye fram og tilbake akkurat i de sekvensene.

Nå ser jeg på The Affair, og der er det en del sex. Jeg liker serien, men ikke for at jeg blir opphissa, haha. Jeg blir egentlig litt irritert når jeg ser sex på film, for det er bare om å gjøre å få av seg klærne, og sette i gang selve støtinga.

Det er alltid det samme som vises. Først litt klining, så går den ene ned ved at et hode forsvinner, og så er det dunk-dunk. Vi har sett det så mye, at vi har blitt helt hjernevaska og nesten tror at det skal være sån, at alt skal avluttes med penetrering, og det må jo ikke det.

Les også: Skamløse Cecilie


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: