Sextrender 2016

Womanizer_NRKP13

Hva jeg holder på med her? Jeg demonstrerer lyden av orgasmeslukeren Womanizer Pro, for NRK P13 sine lyttere.

Få med deg innslaget som jeg har lagt ut her. Det er ikke langt, og er ganske så gøy. Stemninga i studio med Espen Thoresen og co, var som vanlig god. Tema for besøket var «Sextrender anno 2016», og mine spådommer for hva som blir hot det kommende året.

Vi snakket forresten også litt om julegaveønsket mitt i fjor, som var 3 måneder på Tinder. Det syntes gjengen i studio var drøyt. Hvorfor? Ja, du får høre selv. Det er bare å klikke på bilde av meg under.

Les også: Orgasmebonanza med Womanizer Pro

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top