Trusene mine i Dagbladet

Cecilie db.noDet er ikke helt sant at jeg sender trusene mine til gode kunder, som det står i Dagbladet, i forbindelse med podcasten «Alt du sier er feil, Espen». Men det stemmer at jeg har gitt bort noen. Er det så nøye da? Nei, jeg syns ikke det, og typen min bryr seg heller ikke. Han syns det er kult at jeg er raus. Hør podcasten hvor jeg snakker om akkurat dette her.

Les også: Musetruse i ungkarsgave

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top