Aldri mere trøblete sex!

Orgasme for to
Illustrasjonen er fra «Sex fra Ah til Åh …» og det er Hanne Løvdal – lovedales.no – som står bak alle de flotte tegningene i boka.


– Vi bestilte boka di etter å ha hørt innslaget med deg på «Ekko» NRK P2, og vi er kjempefornøyde!

Mannen som skrev dette til meg, var godt gift og kunne videre fortelle at de nå hadde høytlesning på sengekanten om kvelden til gjensidig inspirasjon, fnising og moro. Kona hilste også. Hun syntes den lille rosa som fulgte med, var digg.

Videre fortalte han meg dette, som jeg fikk lov til å dele:

– Vår lille historie er at vi har vært gift i snart 25 år. De første 23 årene var de fleste forsøk på samleie forbundet med smerte og ubehag for henne. Du kan jo tenke deg hva det gjorde med lysten og frekvensen på kosestundene våre … Vi har hele tiden klart å snakke sammen om alle ting, også dette, og begge har vært fast bestemt på å anerkjenne den andres behov og begrensninger i gjensidig respekt.

Gjennom årene har vi også gradvis utvidet vår oppfatning av sex, og blitt flinkere til å kose på andre måter enn det klassiske samleiet. Til jul i fjor tok jeg endelig mot til meg, gikk inn i en erotisk butikk og kjøpte en smal fin vibrator i ekstra julegave til henne, og den ble heldigvis godt mottatt!

Ekstra-julegaven ble en katalysator for en helt ny åpenhet og ærlighet oss imellom, og du kan jo tenke deg hva det har gjort med lysten og frekvensen på kosestundene. Og så kom du på radio og snakka om akkurat det samme som vi hadde opplevd, nemlig:

Ikke stress så veldig med samleie, når det fins så mange andre måter å ha det deilig i sammen på! Vi matte jo bare bestille boka di da 🙂

Så nå er vi i gang med å ta igjen for 23 år med trøbbel og pes, og hver gang noen nevner ordet «julegave» rødmer vi litt og smiler til hverandre.  Så takk for boka med hyggelig hilsen fra deg, Cecilie. Stå på videre! Du gjør en viktig jobb!

Ønsker drg og dine medarbeidere en god og digg jul!
Klem fra Lars

Hør innslaget fra Ekko – NRK P2 – om manglende orgasme under samleie her.


Publisert

i

,

av

Tags:

%d bloggere liker dette: