Ikke bare fordi det er deilig

Du trenger ikke å være syk for å tenke at sex er et overskuddsfenomen.

Ta en kjappis da vel! Det er ikke bare deilig, men godt for kroppen av helsemessige årsaker og! Jeg kan godt hjelpe deg med å finne det beste tilbehøret. Bare send meg en mail, så finner vi sammen fram til leketøyene som kan passe for deg, og dine behov. Kontaktopplysningene mine finner du her.

Alternativt kan du sjekke ut denne startpakken her, bestående av boka mi «Sex fra Ah til Åh …» og en deilig vibrator jeg anbefaler alle damer.

Så hvorfor er sex viktig, ut over at det er deilig?
Det er ingen menneskerett å ha et godt sexliv, men du har gode muligheter hvis du gjør en liten innsats selv, og det er ofte ikke så mye som skal til. Dette har jeg snakket om på Ekko – NRK P2 – denne uka.

Programmet kan du høre ved å klikke på bilde under. Hun til høyre er revmatiker Liss Mona Røste, og han til venstre er overlege Roy Nystad, som er spesialist på nevrologi og kroniske sykdommer.

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top