Prinsesse på sex-seminar


Kudos til prinsesse Märtha Louise som er så uredd og kul!

Da Norsk Revmatikerforbund (NRF) inviterte Märtha på sex og samliv-seminar, sa hun ja til å være deres hovedgjest. Som takk fikk hun ikke blomster, men boka Sex fra Ah til Åh … og det var faktisk ikke min, men NRF sin idé. Selv var jeg invitert dit for å lese litt fra boka, og for å delta i debatten og webinaret om sex, samliv og kronisk sykdom.

Märtha er en tøff og bra dame som alltid har turt å gå sine egne veier, og jeg liker damer som tørr å ta litt plass! Jeg synes det er gøy at hun fronter sex og samliv på denne måten. Vi må ikke glemme at hun er utdannet fysioterapeut, og vet at kropp og bevegelse er bra for helsa, både i og utenfor senga.

At kongehuset kommer og kaster glans på et slikt arrangement viser at temaet engasjerer bredt og er viktig, og ikke minst at vi har et moderne og folkelig kongehus som lever i tiden. Prinsesse Märta er dessuten NRF sin høye beskytter, så det er jo egentlig ikke så rart at hun stilte opp, i tilfelle du syntes det.

Kjøp Sex fra Ah til Åh … som prinsessen fikk i gave HER.

Bildene under fra arrangementet er fra Se og Hør nr. 16.VÅRENS DEILIGSTE NYHET!
Klitorisvibratoren “Snazzy Smooth Operator” fra det svenske sexleketøymerket ”Tickler” ploger seg mykt inn mellom kjønnsleppene og kiler klitoris fra begge sider, toppen inkludert. Den er designet av kompisen min, Erik Kalén, som er gudfaren innen sexleketøybransjen. Setter du pris på kvalitet og design, vil denne godsaken neppe skuffe. Tvert i mot!

Les mer om hvorfor jeg anbefaler Snazzy Smooth Operator HER.

Snazzy Smooth Operator er laget med så mye omtanke og lidenskap, og er så full av oppladbar energi, at du vil gå av med et smell som selv Lothepusen ville like 🙂 Klikk på bilde for å kjøpe, eller lese mer om denne lille deilingen.
“Snazzy Smooth Operator” gir dype og heftige vibrasjoner, og har den råeste motoren et sexleketøy av denne typen kan ha. Klikk på bilde for mer info.

Publisert

i

,

av

Tags:

%d bloggere liker dette: