O-Wand for bortskjemte luxusdyr


Terningkast sex! Oppladbare O-Wand gir tunge, deilige og massive vibrasjoner. Klitoris og G-punktet vil elske den!

Når mannfolket legger seg ut i venstrefila og drar på så lett som ingen ting i forbikjøringer, så skjønner jeg hvorfor han digger amerikaner’n sin. Lyden og kraften fra V8-er’n er bare så utrolig deilig å kjenne på. Den samme følelsen får jeg av den nye oppladbare og vanntette O-Wand Magic Wand, som gir tunge og massive vibrasjoner, selv på lav styrke.

Når det gjelder bil er jeg ikke så nøye på det. Jeg kjører rundt i en Opel Corsa med symaskinmotor, som er billig i drift og holder til sitt bruk. I nettbutikken min Cpunktet.no derimot, er jeg kresen. Nåløyet er trangt for hva jeg slipper igjennom, men vibratoren O-Wand Magic Wand klarte selvfølgelig det. I tillegg til at den gir herlige orgasmer lett som bare det, kan du bruke den til å massere hele kroppen. Den er solid og flott utformet, og detaljene i rosegull gir den et luxuriøst preg.

O-Wand ble i 2017 tildelt Red Dot Design Award for utsøkt design.

Tips for heftige orgasmer
O-Wand Magic Wand er like deilig på lav som høy styrke. Jeg liker særlig godt at den gir så dyptgående vibrasjoner, selv når den går på tomgang. Det store runde hodet på vibratoren sprer vibrasjonene godt ut over hele underlivet. Hold den mot venusberget og la vibratoren stimulere klitoris indirekte, eller klem klitoris fra siden via de ytre kjønnsleppene. Gå gjerne rett på sak hvis du klarer det, men hold igjen når du kjenner at det kommer til å gå for deg. Klem den da mot kjønnsåpningen, for har du ikke opplevd en G-punkt orgasme før, vil du i hvert fall gjøre det nå.

Elsket av alle damer
Bruk den alene, eller sammen med den du ligger med. Har du type, smetter du den inn mellom bena når han penetrerer deg. Ligg på den når han tar deg bakfra, eller hold den mot klitoris når du sitter oppå og rir. Er dere to damer, tar dere den bare i mellom dere. Klem den mot rompa også. Jeg lover at den er digg.

Denne typen vibrator er elsket av damer og sexologer verden over, fordi den alltid leverer. Har du aldri hatt en orgasme før, eller opplever at den er så alt for langt unna, vil O-Wand være løsningen. Alle damer burde ha en av denne typen, for med en Magic Wand i hånden blir det garantert orgasmebonanza!

Kjøp eller les mer om O-Wand oppladbar Magic Wand her.


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: