#SevenDaysOfBlackAndWhite

Her er mine 7 bilder, med forklaring til og med.

Jeg er ikke akkurat av det beskjedne slaget, så da jeg etter flere uker ikke hadde fått noen invitasjon til foto-utfordringen «Sju dager med svart & hvitt», dro jeg det hele i gang på eget initiativ. Her er mine #SevenDaysOfBlackAndWhite.

Dag 1/7
Kongen av nattbordskuffen MX-Fighter, er den eldste vibratoren i samlinga mi. Den er elektrisk og jeg eeelsker den! Jeg har sikkert hatt denne i 20 år. Den har fast plass under overmadrassen min. Glidemiddelet på nattbordet heter Pink Indulgence. Produktene fra «Pink» er veldig bra.

Dag 2/7
Fun Factory Miss Bi er en kjempegod rabbit-vibrator. Den sitter som en smokk, og gir helt rå g-punktsorgasmer og klitorisorgasmer. Miss Bi har vunnet flere priser, og enda flere hjerter. Fun Factory er forresten ett av mine favoritt-merker. De lager veldig fine og helstøpte produkter. Ta og en titt på Fun Factory Moody hvis du har tid.

Dag 3/7
Sex fra Ah til Åh … er en deilig kokebok for sexlivet full av oppskrifter med orgasmegaranti. Familie- og samlivsterapeut Trine Huseby anbefaler boka, fordi den er i følge henne en soleklar favoritt i sjangeren. Kjøper du den i nettbutikken min, får du den signert med en vibrator på kjøpet. Akkurat dette eksemplaret er litt spesielt. Boka er full av morsomme hilsner fra lanseringsfesten. Takk for overraskelsen, Tone! 🙂

Dag 4/7
Oppladbare O-Wand magic wand, er ideell for luksusdyr og bortskjemte kjærester. Den gir fantastiske orgasmer lekende lett – også i dusjen. Det er derfor den henger til tørk her på badet. Bare klem den i mellom lårene når du vasker deg, og pass på at du ikke sklir på gulvet når det går for deg 😉

Dag 5/7
Det blir orgasmebonanza med Womanizer Pro W500 som sutter på klitoris gjennom pulserende trykkbølger. Den er ikke akkurat billig, men hvem vil vel være det? Jeg har den i en enklere utgave og – Womanizer Pro40. Begge fungerer like bra, men den du ser her er den fineste, hvis utseende betyr noe. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle like dyremønster, men det gjorde jeg faktisk med denne. Den hvite Womanizer Pro W500 er også veldig lekker.

Dag sex/7
Her ligger kjæresten min nyblåst på sofaen. Han hadde vært på julebord kvelden i forveien, og slokna med en gang etter behandlinga. Han var ikke klar over at jeg tok bilde. Jeg bare gjorde det. Vi kjenner hverandre så godt, og han bremser meg aldri. Men så smisker jeg mye med han i hverdagen da, for livet blir mye enklere på den måten. Det er som regel bare et skolebrød eller en blowjob som skal til, og da får jeg det nesten alltid som jeg vil 😉

Dag 7/7
Dette er et gammelt bilde jeg tok en gang i tiden, da jeg trengte en illustrasjon til nettbutikken min Cpunktet.no. Jeg elsker jobben min, og jeg er sååå glad for at det finnes så mange fine sexleketøy å velge i mellom. Er du usikker på hva som kan passe for deg, må du bare ta kontakt. Jeg hjelper deg gjerne!


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: