Om Cpunktet.no

Cecilie Kjensli

Cpunktet.no er et orgasmesenter for damer som ønsker velvær og seksuell selvtillit. Cecilie Kjensli er innehaver og redaktør.

For mange er jeg kjent som den frittalende jenta fra media som snakker rett frem om sex uten å gjemme meg bak halvtygde undersøkelser og lunken empiri. Jeg er en halvstudert røver og når det kommer til jobben som Sexpirator er jeg selvlært.

I mine forsøk på å inspirere folk til mer sex i hverdagen, byr jeg på egne og andres erfaringer, for skal vi få en realistisk forståelse av sex er det viktig at vi lærer av hverandre.

Foredrag og utdrikningslag
Jeg har reist landet rundt og forelest for leger, sexologer, medisinerstudenter og helsepersonell.

Jeg har også i flere år kursa vordende bruder – og brudgommer – i kunsten å opprettholde temperaturen i parforholdet. Grunntanken er å spre informasjon om at seksuell nytelse er for alle og kan oppleves på mange måter.

Ønsker du/dere at jeg skal holde ”Cecilies brudeskole” på utdrikningslag eller komme hjem til dere for en ”Inspirerende aften” er det bare å ta kontakt for mer informasjon: cecilie@ceciliekjensli.com

Media
Som norges første «dildotester» og «riksonanist» ga jeg sexleketøy et offentlig ansikt gjennom min tidligere jobb som Cupido-redaktør. Jeg har vært skribent i «Vi Menn», jentemagsinet «(Mag)» og hatt fast spalte i «Juntafil» – et seksualopplysningsprogram for ungdom på NRK P3.

Jeg har regelmessig deltatt i diverse debatter og programmer på tv og radio; Alt fra «Sånn er livet» på P1 til helsemagasinet «Puls» på NRK1 og «Singelklubben» på NRK2. På TV3 sin «Sexskole» var jeg fast innom og så hva jeg mente om dagens tema.

Jeg har vært fast blogger og spaltist på Nettavisens Side2.no i flere år, og var jevnlig innom Kanal24 – nå Radio Norge – og småpratet om sex og pulings i «Vær så god, Takkskalduha» med Espen Thoresen og co.

For tiden har jeg et samarbeid med Kvinneguiden.no og er Sol.no sin sex-ekspert.

Cpunktet.no
Besøk gjerne nettmagasinet mitt Cpunktet.no – for digge ligg og deilige orgasmer. Meld deg på nyhetsbrev så holder du deg oppdatert og inspirert. Skulle det være noe annet, er det bare å ta kontakt.

Hilsen vennlig Cecilie

 

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s